KotiUutisetMaailman typerimmät turistit – "mies avasi lentokoneen hätäuloskäynnin etsiessään WC:tä"

Maailman typerimmät turistit – ”mies avasi lentokoneen hätäuloskäynnin etsiessään WC:tä”


Turistit ovat arvokkaita ja suoranainen elinehto monille kohteille sesonkien aikana. Joissakin tapauksissa järki ei ole kuitenkaan ollut mukana, kun turismi-käsite sisältää muun muassa vandalismia.

1. Sveitsiläisturisti vieraili tyttöystävänsä kanssa Disneylandissa vuonna 2019, mutta hän teki sen LSD:n vaikutuksen alaisena. Mies putosi järveen ja aiheutti massiivisen etsintäoperaation, tyttöystävän tehtyä ilmoituksen katoamisesta.

Etsintään osallistui kymmenen poliisia, 30 palomiestä, 80 Disneylandin työntekijää ja lämpökameralla varustettu helikopteri. Seuraavana aamuna paikallinen asukas huomasi alastomana hortoilevan miehen tiellä ja vei hänet takaisin Disneylandiin. Mies tunnistettiin kaivatuksi karkulaiseksi. Pariskunta sai syytteen huumeiden hallussapidosta, mutta heidät päästettiin myöhemmin vapaaksi.

2. Mongolian lentoasemalla 66-vuotias kiinalaisnainen viskasi kuusi kolikkoa lentokoneen moottoriin ollessaan nousemassa koneeseen. Nainen kertoi viranomaisille rukoilleensa turvallista lentoa, kun hänet oli poistettu koneesta. Kolikot olisivat saattaneet vahingoittaa moottoria, joten lento viivästyi kaksi tuntia, kun matkustajat päätettiin siirtää toiseen koneeseen.

3. Pakistanilainen matkustaja erehtyi pahasti osoitteesta, sillä mies avasi lentokoneen hätäuloskäynnin etsiessään WC:tä. Hänen onnekseen lentokone oli edelleen tukevasti maan päällä. Toilailun seurauksena 40 matkustajaa poistettiin koneesta ja lento viivästyi seitsemän tuntia.

4. Simon Turner vaelsi Vanuatussa tulivuoren huipulle ja paahtoi vaahtokarkin 2 000-asteisessa kraaterissa. Mies istui kraaterin äärellä ja söi paahtamansa karkin sekä otti huikan juomapullostaan laavameren raivotessa alapuolella. Tapauksesta on myös videotodiste, jonka näet tästä.

5. Vuonna 2015 kaksi miestä oli vaeltamassa Uralin vuoristossa Venäjällä. He ottivat käsikranaatista sokan irti. Moni juoksisi tässä vaiheessa karkuun tai ainakin vetäytyisi kauemmas. Nämä hurjapäät päättivät viimeisenä tekonaan ottaa selfien kranaatin ja sokan kanssa. Kuin ihmeen kaupalla heidän puhelimensa selvisi räjähdyksestä ja näin ollen jätti todisteen muulle maailmalle.

6. Turisti otti itsestään kuvan ollessaan riviin aseteltujen veistosten keskellä. Hän kuitenkin menetti tasapainonsa ja sai aikaan domino-efektin, kaataen rivissä olleet taideteokset. Tästä aiheutui noin 180 000 euron vahingot.

7. Islamabadin lentoasemalta piti lähteä lento aamuseitsemältä. Lähtö kuitenkin viivästyi. Tästä suivaantunut turisti sytytti oman matkalaukkunsa tuleen keskellä lentoasemaa, protestina viivästymiselle.

8. Pariskunta päätti istuttaa lapsensa museossa 800 vuotta vanhan sarkofagin päälle, ottaakseen kuvan lapsestaan. Sarkofagista lohkesi kuitenkin palanen lapsen painon alla. Perhe yritti paeta paikalta vähin äänin, mutta he jäivät myöhemmin kiinni valvontakameran kuvien avulla.

Lähde: Escape
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT