KotiUutisetLäheisyydenkipeä kissa pyrki jatkuvasti syliin – pariskunnan nerokas ratkaisu toi rauhan

Läheisyydenkipeä kissa pyrki jatkuvasti syliin – pariskunnan nerokas ratkaisu toi rauhan


Kissat voivat olla hyvinkin huomionkipeitä, läheisyys on niille lähes elinehto. Korona-aikana etätöiden yleistyttyä tämä kissa oli vain mielissään, kun sai enemmän aikaa olla ihmisten lähellä.

– Ziggyn korvat menevät tasaisiksi ja silmät muuttuvat mustiksi, kun hän olettaa sinun olevan aikeissa istua. Se pitää syliäsi tavoitteena ja hän tulee siihen aina, olit sitten valmis tai et, kertoo May-huoltaja Ziggy-kissastaan.

Jos syliä ei ole tarjolla, Ziggy hakeutuu rakastamiensa ihmisten läheisyyteen tilanteessa kuin tilanteessa.

Ongelmat alkoivat, kun May alkoi tehdä töitä kotoa käsin, sillä Ziggy ei antanut hetken rauhaa ja kissa kiipeili jatkuvasti tietokonepöydällä, jossa May yritti tehdä töitä. Työnteko oli hankalaa. Ziggylle laitettiin jopa oma vuode pöydän päälle, mutta se ei riittänyt.

– Ziggy tarvitsee jatkuvasti läheisyyttä ja turvallisuuden tunnetta, toteaa May.

Lopulta ratkaisu löytyi ”valesylin” avulla. Housut täytettiin pehmeällä materiaalilla ja niiden sisään laitettiin tyyny vatsan kohdalle. Lopputulos miellytti Ziggyä ja se saattoi viettää ”sylissä” jopa tuntikausia.

– Luulen, että housut ovat hieman turhan pelottavia pidettäväksi esillä kaiken aikaa, mutta laitamme sen varmasti esille, kun meillä on kiireinen päivä, päättää May.

Alla olevasta linkistä näet kuvia suloisesta Ziggy-kissasta ja valesylistä.

Lähde: thedodo
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT