KotiUutiset2Pac kertoi vuonna 1995 tehdyssä vankilahaastettelussa All Eyez on Me -levyn nimen...

2Pac kertoi vuonna 1995 tehdyssä vankilahaastettelussa All Eyez on Me -levyn nimen tarkoituksesta


Kevin Powell haastatteli vuoden 1995 huhtikuussa rap-artisti 2Pacia, jolloin hän oli Rikers Islandin vankilassa Yhdysvaltojen New Yorkissa.

Powell kyseli muun muassa All Eyez on Me -albumista, joka saavutti vuonna 2014 timanttilevyn rajan eli sitä oli myyty tuolloin 10 miljoonaa kappaletta.

Voitko kertoa, mitä albumin nimi tarkoittaa?

”Kaikkien katseet kiinnittyvät minuun juuri nyt. Poliisi valvovat minua, naisiani, vihollisiani, toimittajia, ihmisiä, jotka haluavat minun epäonnistuvan, ihmisiä, jotka haluavat minun onnistuvan. Äitiäni. Vankilassa, vartijat. Kaikki katsovat minua. Kaikkien katseet ovat minussa.”

Miltä se sinusta tuntuu?

”Se saa minut tuntemaan oloni hyvältä. Pidän haasteesta. Tiedän, että minun täytyy päästä ulos täältä ja tehdä paljon töitä. Olen todella innoissaan tästä albumista, koska haluan sen myyvän. Yritän rikkoa ennätyksiä tällä. Koska yksikään räppäri ei ole julkaissut tuplalevyä. Sitä ei ole koskaan aiemmin tehty.”

Tsekkaa yläpuolelta 2Pacin All Eyez on me -albumin ensimmäisen singlen musiikkivideo. Kappale on nimeltään California love ja siinä on mukana myös Dr. Dre ja Roger Troutman.

Lähde: Vibe

Kuva: YouTube





SUOSITUIMMAT