Koti Uutiset Pendulumilta uutta musiikkia liki kymmenen vuoden tauon jälkeen

Pendulumilta uutta musiikkia liki kymmenen vuoden tauon jälkeen
Australialainen elektronisen musiikin suuruus julkaisee Nothing For Free / Driver -tuplasinglen torstaina 17.9.2020.

Australiassa 2000-luvun alussa perustetun Pendulumin uutta musiikkia on odotettu pitkään. Yhtyeen viimeisin, platinaa myynyt Immersion-albumi julkaistiin vuonna 2010. Sen jälkeen maailman merkittävimpiin lukeutuva elektronisen musiikin yhtye on julkaissut vain yhden hyväntekeväisyyssinglen vuonna 2011. Fanien odotus palkitaan tällä viikolla, kun yhtye julkaisee kaksi uutta biisiä. Kappaleet julkaistaan torstaina 17.9.2020 klo 21.30 Suomen aikaa. 

”Olemme työstäneet muutamia uusia biisejä jo jonkin aikaa ja on mahtavaa päästä viimein julkaisemaan ne. Olemme soittaneet alkuvuodesta biisejä jo muutamilla Australian ja Uuden-Seelannin keikoillamme ja tehneet niihin hieman muutoksia, saadaksemme ne juuri oikeanlaisiksi”, kertoo Pendulumin Rob Swire

Suomessakin useaan otteeseen esiintynyt Pendulum keikkailee yhä aktiivisesti. Viime vuonna yhtye nähtiin useiden isojen festivaalien päälavoilla, ja myös kesän 2021 festivaaliesiintymisiä on jo sovittu. UudenTrinity-tuotannon myötä esiintymislavoilla tullaan näkemään Pendulumin alkuperäinen perustajakolmikko: Rob Swire (Anscenic), Gareth McGrillen (Speed) ja Paul Harding (El Hornet).

Kolme platinaa myynyttä albumia (Hold Your Colour, In Silico ja Immersio) myynyt Pendulum muistetaan mm. hiteistään Propane Nightmares, Watercolour, Witchraft ja The Island. 

pendulum.com |  Facebook | Twitter | YouTube | Instagram | Spotify

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje