Koti Uutiset Mr. Saxobeat -hitistään tunnettu Alexandra Stan julkaisi uuden biisin

Mr. Saxobeat -hitistään tunnettu Alexandra Stan julkaisi uuden biisin
Tasan kymmenen vuotta sitten julkaistulla Mr. Saxobeat -jättihitillään hurmannut Alexandra Stan julkaisi hiljattain uuden Tikari feat LiToo -biisin. Katso uuteen kappaleeseen Mustanmeren rannalla kuvattu video täältä tai alapuolelta.

Romanian kansainvälisesti tunnetuimpiin artisteihin lukeutuva Alexandra Stan nousi nopeasti maailman pop-kartalle 14.9.2010 julkaistulla Mr. Saxobeat -hitillään. Nyt Alexandra hurmaa uudella Tikari feat. Li Too -biisillään, jonka kansainvälinen markkinointi on juuri alkanut. Kappaleen video on kuvattu Alexandran kotikaupungissa Constantassa, joka on kaunis merenrantakaupunki Mustanmeren rannalla.

Liki miljardi YouTube -katselua ja miljoonia striimejä kerännyt Alexandra Stan on julkaissut uransa aikana neljä studioalbumia. Platina-palkittu Stan on tehnyt myös yhteistyötä lukuisten muiden artistien, kuten reggaetonin kuninkaaksikin tituleeratun Daddy Yankeen ja afrikkalaisruotsalaisen dancehall-tähti Mohombin kanssa. Suomessa Alexandra Stan on keikkaillut ainakin muutamaan otteeseen 2010-luvun alussa. 

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje