KotiUutisetVaimo toivoi koristetta pihalleen – miehen valinta säikäytti vaimon pahemman kerran

Vaimo toivoi koristetta pihalleen – miehen valinta säikäytti vaimon pahemman kerran


Vaimo pyysi miestään siistimään pihan ja ostamaan sinne puutarhatontun. Tontun sijaan mies päätti yllättää vaimonsa omalla ideallaan.

Deborah-vaimo palasi kotiin pimeään aikaan, myöhään illalla. Myöhemmin hän päätti päästää koiran ulos pissalle, jolloin turvavalot menivät päälle. Deborahin järkytys oli sanoinkuvaamaton, kun hän näki pihalla jököttävän kolmemetrisen Tyrannosaurus Rexin patsaan nenänsä edessä.

– Saatoin kuulla hänen huutonsa, joka jatkui jatkumistaan vielä senkin jälkeen, kun alkujärkytys oli mennyt ohi, kertoo Adrian, Deborahin aviomies.

– Dinosaurus näytti upealta puutarhassa. Naapurit rakastivat sitä ja ottivat patsaasta paljon kuvia. Olin jopa virittänyt kameran tallentaakseni vaimoni reaktion seuraavana aamuna, kun hän näkisi patsaan, toteaa Adrian.

– Deborah pitää Jurassic Park -elokuvista ja hän katsoo mielellään David Attenboroughin selostamia luontoaiheisia dokumentteja. Hän ei kuitenkaan ollut yhtä innostunut ideastani kuten minä, jatkaa Adrian.

– Olen kuitenkin rakastunut Daveksi nimeämääni dinosaurukseen, eikä se ole menossa minnekään. Uskon vaimoni rakastuvan siihen yhtä paljon kuin minäkin, päättää Adrian.

Kuvia dinosaurus Davesta näet artikkelin lopussa olevasta linkistä.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT