Koti Uutiset Arman Alizadin perheeseen syntyi vauva – lue onnellisen isän tunnelmat synnytyksen jälkeen

Arman Alizadin perheeseen syntyi vauva – lue onnellisen isän tunnelmat synnytyksen jälkeen
Arman Alizadin perheeseen on syntynyt tyttövauva. Kyseessä on ensimmäinen yhteinen lapsi Senay Cocon kanssa.

Aikaisemmasta liitosta Alizadilla on kolme lasta. Onnellisuuden huumassa Alizad innostui hieman vitsailemaan.

– Meille tuli eilen ihana kaunis pikku tyttö! ❤😍 Vauva kun tuli ulos iha eka ni se oli täysin vitivalkonen ja mä sanoin Senalle heti et ”JESS, MEILLE TULEE WHITE WALKER!” Mut se oliki sen jotain suojarasvaa ja hetken päästä posket punotti ja tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi. Mutta kyllä meille ihmislapsikin käy, tunnelmoi Alizad Facebookissa.

Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka-niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja Kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla. Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä, jatkaa Alizad.

Alla upea kuva, jonka Alizad julkaisi Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meille tuli eilen ihana kaunis pikku tyttö! ❤😍 Vauva kun tuli ulos iha eka ni se oli täysin vitivalkonen ja mä sanoin Senalle heti et ”Jess, meille tulee White Walker!” Mut se oliki sen jotain suojarasvaa ja hetken päästä posket punotti ja tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi. Mutta kyllä meille ihmislapsikin käy. Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka-niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla. Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä. . . . 👑HOUSE ALIZAD👑 #forthenorth #thenorthremembers #agirlhasnoname

Henkilön Arman Alizad (@armanalizad) jakama julkaisu

Lähteet: Facebook, Instagram
Kuvat: Instagram / Arman Alizad

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje