KotiUutisetTeinipoika keksi keinon syödä ravintolassa ilmaiseksi päivittäin – näin kikkailu tapahtuu

Teinipoika keksi keinon syödä ravintolassa ilmaiseksi päivittäin – näin kikkailu tapahtuu


Eettisesti nuoren miehen kikkailu on hyvin arvelluttavaa, joten julkisella tasolla sitä ei taatusti hyväksytä. Innovatiivisuuden puutteesta häntä ei voi kuitenkaan syyttää.

– Temppuni on tavallaan aika kamala. Omistan valesähköpostin, jonka avulla saan ilmaisen ruoka-annoksen ravintolasta joka päivä, kertoo 19-vuotias Noah.

– Löysin listan eri ravintoloista, jotka tarjoavat ilmaista purtavaa asiakkaalle tämän syntymäpäivänä. Tein Excel-sovellukseen listan, johon kokosin ravintoloiden tiedot ja lisäsin perään syntymäpäivän, jonka olin ilmoittanut heille. Minulla on eri syntymäpäivä 365:een eri ravintolaan.

Ravintoloiden ja syntymäpäivien listaamiseen on taatusti kulunut tovi jos toinenkin, joten herää kysymys, onko kaikki ollut käytetyn ajan arvoista. ”Syntymäpäivän” ilmaisvälipala kun saattaa olla vain pieni jälkiruoka tai yksittäinen hampurilainen.

Tykkäyksiä Noah on saanut TikTokissa julkaisemalleen paljastusvideolle yli 200 000 kappaletta ja videota on katsottu lähes miljoona kertaa.

Noah kertoo alla taustoistaan, joiden pohjalta idea lähti.

– Muutama vuosi takaperin olin lukiossa ja minulla oli voittoa tavoittelematon yhdistys, joka auttoi kodittomia Iowassa. Keräsimme rahaa tuhansien dollareiden edestä ja kokosimme erilaisia avustuspakkauksia vähävaraisille. Kaksi kuukautta sitten muutin Los Angelesiin ja olin yht’äkkiä ilman vahempieni tukea. Löysin itseni samasta tilanteesta kuin monet ihmiset, joita olin aiemmin auttanut, ilman takeita ruoan saannista.

Noahin oli siis keksittävä tapa saada ruokaa ilman velkojen kasaantumista. Haastattelupäivänä Noah toteaa saavansa ilmaispizzan eräästä ravintolasta.

Lähde: Buzzfeed
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT