KotiUutisetVaroittava esimerkki – puhelimen lataustelakka aiheutti tulipalon ja palovammoja teinille, katso kuvat

Varoittava esimerkki – puhelimen lataustelakka aiheutti tulipalon ja palovammoja teinille, katso kuvat


Keskellä yötä sattunut onnettomuus sai aikaan tulipalon ja erittäin ikävännäköisiä palovammoja pojan selkään kesken yöunien.

Pojan vieressä ollut puhelimen lataustelakka aiheutti räjähtäessään toisen asteen palovammat. Myös tyyny ja kaksi torkkupeittoa syttyivät tuleen. Poika oli ostanut lataustelakan verkosta, toisen käden myyjän kautta.

– Näin sekä tyynyni että molemmat torkkupeittoni tulessa. Palava alue oli noin 10 senttiä korkea ja noin 15 senttiä leveä. Olin lentänyt lattialle räjähdyksen voimasta, kertoo Colton-niminen poika.

– Olin paniikissa. Nousin ylös ja yritin sammuttaa tulta paljain käsin käärimällä paloaluetta kasaan. Sitten otin sänkyni vieressä olevan vesipullon, pistin sen kärkeen reiän taskuveitsellä ja aloin suihkuttamaan vettä palon sammuttamiseksi, jatkaa Colton.

Lataustelakka oli edelleen tulessa, joten Colton nappasi sen käteensä ja heitti vessaan. Sitten hän herätti isänsä.

Coltonin tuskat eivät aluksi olleet pahoja, mutta ne kovenivat asteittain, joten hän joutui käymään lääkärissä. Kuvat palovammoista eivät ole mukavaa katsottavaa, mutta näet ne tästä linkistä.

Lopuksi Colton antaa hyvän neuvon kaikille.

– Älkää pitäkö lataustelakoita vierellänne, mikäli nukutte. Laittakaa ne johonkin, mistä ne eivät voi aiheuttaa tulipaloa vahingon sattuessa, varoittaa Colton.

Tarinan opetuksena kannattaa myös muistaa, että netistä tilattu halpa vaihtoehto ei ole useinkaan paras – varsinkin, jos laite ei ole välttämättä yhteensopiva omalle puhelimelle.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT