KotiUutisetSilmäniloa peppujen ystäville – supermalli ystävineen pyllisteli uima-altaassa – "yliannostus peppuja, rakastan...

Silmäniloa peppujen ystäville – supermalli ystävineen pyllisteli uima-altaassa – ”yliannostus peppuja, rakastan sitä!”


Supermalli julkaisi rohkean kuvan, jossa kaunotar ystävineen polskii uima-altaassa pelkät stringit jaloissaan – varsinainen peppuparaati.

Australialainen 29-vuotias Shanina Shaik on ehtinyt olla monessa mukana. Shaik tunnetaan erityisesti Victoria´s Secret -muotinäytösten lavoilla ja muotipiireissä. Vuoden 2017 Muumio-elokuvassa hän näytteli arabialaista prinsessaa, ja neitonen oli mukana myös viime vuonna ilmestynessa Greed-komediassa.

Shaikista kiinnostuttiin mallimaailmassa jo hänen ollessaan vasta 15-vuotias, sillä tuolloin hän osallistui muiden rohkaisemana ohjelmaan Tyttöystävien mallikilpailu (Girlfriend Model Competition). Shaik oli tuolloin liian nuori muuttaakseen Sydneyyn, jota ura olisi edellyttänyt. Sen sijaan hän osallistui ohjelmaan Tehkää minusta supermalli (Make Me A Supermodel), jossa hän sijoittui toiseksi.

Shaik on ihastuttanut seuraajiaan myös sosiaalisessa mediassa, joista viimeisimpien joukossa julkaistu herkullinen otos. Seuraajat ihastelevat kuvaa.

– Yliannostus peppuja, rakastan sitä!
– Ihanaa ja upeaa
– Vau!
– Makeeta

View this post on Instagram

cheeky 😇

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Kuvat: Instagram / Shanina Shaik





SUOSITUIMMAT