KotiUutisetKohuliikemies Stefan Thermanin käytös hämmentää somessa – "Haistakaa kaikki vi**u!!!!"

Kohuliikemies Stefan Thermanin käytös hämmentää somessa – ”Haistakaa kaikki vi**u!!!!”


Viime keväästä lähtien usein otsikoissa nähty Martina Aitolehden ex-avomies ja yhteisen tyttären isä, nykyinen Sofia Belórfin avomies Stefan Therman nostatti tänään ärtyneitä kulmakarvoja julkaisemalla Instagram Stories -osiossaan suurilla kirjaimilla kirjoitetun englanninkielisen tekstin mustalla taustalla: ”Haistakaa kaikki v**u!!!”

Härdelliin yhteyttä ottanut lukija ihmetteli miehen toimintaa julkisella tilillä, josta löytyy myös linkki hänen ST Capital Oy -kiinteistöyritykseensä ja joka ”lähes päivittäin mainostaa stooreissaan sisarensa ja itsensä osaomistamaa Fyllas baria”.

Lukija ihmettelee, ”että näinkö markkinoidaan ja kalastellaan asiakkaita nykyään?”

Syy Thermanin purkaukselle ei ole tiedossa, mutta kohuliikemiehen suhde Belórfin kanssa on viime aikoina sujunut riitaisasti. Viime viikon keskiviikkona pariskunta riiteli pitkään ja suureen ääneen Helsingin ydinkeskustassa Marski-hotellin terassilla ja baarissa. Tuolloin Belórf huusi silminnäkijöiden mukaan Thermanille moneen kertaan: ”Painu v*****n!”

Härdelliin on kantautunut huhuja, että Therman olisi riidellyt ”viinipäissään” Belórfin kanssa myös viime keskiviikon jälkeen sekä tapaillut Niko Ranta-ahon siskoa. Niko Ranta-aho on Belórfin ex-avomies, joka tunnusti keväällä syyllisyytensä Katiska-vyyhdissä, jossa myös Belórf ja Ranta-ahon sisko ovat syytettyinä.

Thermanin ja Belórfin asumiskuviot ovat myös herättäneet hämmennystä. He asuvat edelleen Helsingissä Eiranrannan asunnossa, josta Aitolehti muutti keväällä pois, vaikka Seiskan mukaan Therman osti kesän alussa noin miljoonalla eurolla Espoosta 300-neliöisen lukaalin, jonka remontin piti valmistua heinäkuun lopussa. Nyt ihmetellään, mikseivät Therman ja Belórf ole vieläkään muuttaneet uuteen kotiinsa.

Kuva: Instagram

- Mainos -

SUOSITUIMMAT