KotiUutisetRaksamies pyysi näyttävää naista treffeille – pakit muuttuvat ihailuksi, kun nainen näkee...

Raksamies pyysi näyttävää naista treffeille – pakit muuttuvat ihailuksi, kun nainen näkee miehen upean auton


”Gold digger”, eli suomalaisittain kullankaivaja on hyvin tyypillisesti nainen, joka kiinnostuu miehestä vain tämän varallisuuden tai statuksen myötä. Tässä hyvä esimerkki siitä.

Kuumana kesäpäivänä rakennustyömaan ohitse kulkee näyttävän näköinen nainen, johon auringossa paistatellut raksamies kiinnittää huomionsa. Hooman-nimisen miehen tehdessä tuttavuutta hän rohkenee pyytää naista hengailemaan hänen kanssaan treffien merkeissä.

Vesirajashortseissa kulkeva nainen ei kuitenkaan lämpene ajatukselle, ja kertoo, että hänellä on aviomies. Hetkeä myöhemmin Hooman tekee lähtöä ja astelee lamborghininsa luokse, jolloin Stephanieksi esittäytyvän naisen mieli muuttuu välittömästi. Hän ihastelee Hoomanin lihaksia pariinkin otteeseen ja on heti mukana, kun Hooman pyytää häntä lähellä olevaan asuntoonsa, jossa on kertoman mukaan uima-allas.

Hooman pyytää Stephanieta tavaamaan nimensä, jotta hän voi tallentaa tämän numeron puhelimeensa. Hooman kuitenkin kirjoittaa nimeksi ”Gold digger”, josta Stephanie hermostuu välittömästi ja alkaa kiukkuisena tuuppimaan Hoomania saamansa ´arvonimen´ takia. Lopuksi Stephanie kävelee painokkaasti tiehensä käsiään nakellen.

Katso video tapahtumista artikkelin yläosasta.

Lähde: YouTube





SUOSITUIMMAT