KotiUutisetJere Karalahti julkaisi kaksi kuvaa – tämä äijä on "unohtanut enemmän ku...

Jere Karalahti julkaisi kaksi kuvaa – tämä äijä on ”unohtanut enemmän ku sä oot ikinä tehnyt”. Katso myös huomiota herättänyt kuva


Jere Karalahdella on ollut värikäs elämä. Urheilu-ura on jo takanapäin, muistoja tulee lisää jatkuvalla syötöllä.

Enpä olisi osannut arvata, miten rämäpäinen kaveri Jerestä tuleekaan, vaikka jopa juttelin hänen kanssaan muutaman sanan noin 27 vuotta takaperin. Tuohon aikaan Jere oli jo viittä vaille lähdössä jääkiekon SM-liigan jäille uraa luomaan, joten mies kävi 10:ttä luokkaa koulussa tasan yhtenä päivänä – sinä ensimmäisenä, kun rasavilliporukkamme esiteltiin luokanvalvojallemme.

Yhden poikkeuksen Jere kuitenkin teki luokkamme iloksi, sillä hän ilmestyi hokkarit jalassa liikuntatuntimme pitopaikkaan, Malmin jääkiekkokaukaloon.

– Jumankiuta, toi jätkähän on syntynyt luistimet jalassa, muistan luokkatoverin todenneen. Ne olivat juuri oikeat sanat kuvailemaan sulavaa menoa jään pinnalla.

Tuoreessa Instagram-kuvassaan Karalahti esiintyy samanlaisena räväkkäänä persoonana, jollainen hän on aina ollut. Äijämäinen asenne päällä, samanhenkinen kaveri vierellä ja kuvateksti ”unohtanut enemmän ku sä olet ikinä tehnyt” kertoo paljon.

Toinenkaan kuva ei kalpene elämää tihkuvan näkymänsä puolesta, tosin otos aiheutti pienen kohun – Karalahti nimittäin poseeraa kuvassa pelkkä sukka verhonaan! Jeren anoppi ehti jo kauhistelemaan kyseistä kuvaa, mutta kuvaa kommentoineet ovat ennemminkin ylistäneet Karalahden rautaista kuntoa, jossa mies edelleenkin on.

Tsekkaa kuvat alapuolelta.

Kuvat: Instagram / Jere Karalahti
Artikkelikuva: YouTube

SUOSITUIMMAT