Koti Uutiset Eva Wahlström listasi valmentajansa kuolemattomia lauseita – "Sun kohtalos on nyrkkeillä, ja...

Eva Wahlström listasi valmentajansa kuolemattomia lauseita – ”Sun kohtalos on nyrkkeillä, ja mun kohtalo on heiluttaa sulle pyyhettä”Eva Wahlströmiä yhdeksän vuoden ajan valmentanut Risto Meronen osasi vetää oikeista naruista motivoidessaan Wahlströmiä. Wahlström julkaisi sosiaalisessa mediassa nipun ”Ripan” kuolemattomia lauseita.

Sylvester Stallonen Rocky-elokuvia katsoneet tietävät, miten arvokas osaava valmentaja voi olla, vaikka tuolloin kyse olikin vain elokuvista. Sellaisen Eva Wahlström kuitenkin sai itselleen – kokeneen ammattilaisen, joka oli tukena, kannustamassa, neuvomassa ja motivoimassa tärkeinä hetkinä.

Kaksikon yhteisen taipaleen kirkkain hetki osui vuoteen 2015, kun Meronen valmensi suojattinsa WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestaruuteen.

Alla olevasta kuvasta voit lukea Merosen toteamia viisauksia.

View this post on Instagram

Tässä muutama Merosen suusta tullut viisaus/totuus jotka jäänyt mieleen vuosien varrelta: – Jos menestyt urheilu-uralla mutta loppuelämäsi on huonoa, olet häviäjä. Vaikket voittais yhtään mitään uran aikana mutta urheilu antaa eväitä loppuelämälle, olet voittaja. – Jos tapat itsesi matkalla, et pääse koskaan maaliin. – Älä vertaa itsesi parhaaseen, vaan mieti miten voittaisit hänet. – Sun kohtalos on nyrkkeillä, ja mun kohtalo heiluttaa sulle pyyhettä. – Sä oot lahjakas monessa asiassa, muttet nyrkkeilyssä. – Sun luonne estää sua tulemasta oikein taitavaksi. – Toi ähinä ja puhina on aivan turhaa, nyrkkeilyn kuuluu olla kuin virtaava vesi. – Ei se mene yhtään paremmin, vaikka suupielet olisi alaspäin. – Katso peiliin. Siinä on sun pahin vastustaja – ja paras tukija. – Sillä ei ole mitään merkitystä miten lujaa vastustaja lyö, ellei osu. Sama koskee sun lyöntejä. Opettele liikkumaan. – Pidä nokka siistinä, hyvin se menee. – Jos pidät nokan siistinä tänään, se on siisti vielä huomenna. – Joka hosuu alussa se väsyy lopussa. – Se on vaan nyrkkeilyä, se ei ole tärkeetä. – Vastustaja jolla on pilkettä silmäkulmassa on vaarallinen. – Ei hätää, sillä on nuori valmentaja. (Tämä silmäniskun kera) – Anna niiden motkottaa, ja naurat vaan päälle! (Miten käsitellä median kritiikkiä) – Pidät vaan pään kylmänä ja ajattelet et kyllä mun aika tulee. – Tosissaan muttei vakavasti. – Muista Eva nauraa. Kun nauru loppui, loppuu valmennus. – Ittehän sä tätä haluat.(Ripa kattoo vierestä kun vedän painoa) – Mulle nainen on jotain muuta kuin verta vuotava taistelija. Naisten ei kuuluisi nyrkkeillä. Ei miestenkään. – Mitä jäi käteen, se selviää vasta paljon myöhemmin. – Voit katsoa nyrkkeilyä, voit lyödä säkkiä tai jopa kokeilla sparrata. Mutta nyrkkeily alkaa silloin kun sua lyödään saatanan kovaa päähän, ja yleisö hurraa päälle. – Pidä huolta itsestäsi, kukaan muu ei voi sitä tehdä. – Haluatko mulle vatsahaavan? (Tämä ottelun erätauolla, olin luvannut kahvit jokaisesta osumasta joka vastustaja osuu muhun.) Kiitos Ripa näistä. ❤

A post shared by eva wahlström (@eva_wahlstrom) on

Kuvat: Instagram / Eva WahlströmVIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

IS: Suomalaisäiti syötti 12- ja 14v pojilleen turhaan huumaavia lääkkeitä!

Iltasanomat uutisoi 36-vuotiaan perheenäidin saaneen tuomion Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nainen oli syöttänyt 12- ja 14-vuotiaille pojilleen yli vuoden ajan Tramadol- ja Xanor-lääkkeitä. Ensimmäinen...

Uuden liiketilan seinäkoriste herättää hilpeyttä Järvenpäässä

Järvenpäähän aukeaa lokakuussa uusi Gigantin myymälä. Teppo on napannut uudesta rakennuksesta kuvan ja julkaissut sen Järvenpään Facebook-ryhmässä. Otoksen perusteella samaisessa liiketilassa aloittaa...

Yle: Poliisi ratsasi tehtaasta Vietnamissa yli 360 kiloa käytettyjä kondomeja, jotka oli tarkoitus laittaa uudelleen myyntiin

Vietnamin valtion media kertoo, että poliisi takavarikoi yli 300 000 käytettyä kondomia, jotka oli puhdistettu ja ne oli tarkoitus myydä uutena eteenpäin.

Cristal Snow avautuu koulukiusaamisen seurauksista: ”Saan vieläkin fyysisiä oireita”

Vantaalla Kytöpuiston koululla tapahtunut pahoinpitely on saanut Cristal Snow'n muistelemaan omia kouluaikojaan. Muun muassa Kymppitonnin juontajana tunnettu mies kertoo Facebookissa kokeneensa sekä...

Äiti yllätti tyttärensä syntymäpäiväkakulla, joka paljasti hänen salaisuutensa perheelle

Tytär ei taatusti osannut odottaa, minkä teeman hänen äitinsä oli valinnut hänen syntymäpäiväkakkuunsa. Samantha Stone sai isoisältään lahjaksi Mini...

Tämä nainen paljastaa kaikki hänelle kikulinkuvan lähettäneet miehet!

Peniskuvien eli kikkelipostin lähettäminen tuntemattomille naisille somen välityksellä on aikamme ilmiö, jota voi olla hivenen vaikea ymmärtää. Miksi ihmeessä...

Erika Helinin tuoreet kuvat ovat harvinaisen paljastavia – vaatteet unohtuneet pesulaan?

Erika Helinin kaksi tuoreinta otosta keräävät huomiota, sillä vaatteita niissä ei juurikaan näy. Erika Helin muistetaan vuoden 2018 Miss...

Nyt saa nauraa! Katso Biisonimafian ratkiriemukas sketsivideo peliporukasta!

Sketsiryhmä Biisonimafia julkaisee YouTube-kanavalleen kerrassaan hilpeää materiaalia, josta saa piristystä päivään kuin päivään. Tässä artikkelissa on koominen video, jossa...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje