KotiUutisetUrheiluselostajan karmea kommentti suorassa lähetyksessä – "yksi maailman homopääkaupungeista"

Urheiluselostajan karmea kommentti suorassa lähetyksessä – ”yksi maailman homopääkaupungeista”


Amerikkalaisen jalkapallon selostaja luuli olevansa suoran lähetyksen ulkopuolella, kun hän laukoi mauttoman kommenttinsa.

Baseballin MLB-liigassa pelaavan The Cincinnati Redsin urheiluselostaja Thom Brennaman, 56, oli selostamassa Redsin ja Kansas Cityn ottelua keskiviikkona, kun hän luonnehti Kansas Cityä sanoilla ”yksi maailman homopääkaupungeista”.

Ottelussa oli parhaillaan mainoskatkon jälkeinen tauko, jonka aikana möläytys kuultiin. Brennaman ei ilmeisesti tiedostanut olevansa jo suorassa lähetyksessä. Kommentin myötä tuplaottelua selostamaan saapuneen selostajan urakka jäi kesken, sillä korvaajaksi saapui Jim Day. Brennaman pyysi kuulijoilta anteeksi puheitaan ennen poistumistaan.

The Cincinnati Reds ilmoitti tiedotteessaan muun muassa olevansa järkyttynyt ja pahoillaan homofobisista puheista, ja pyysi anteeksi kaikilta kommentin kuulleilta. Samalla organisaatio ilmoitti Brennanin hyllytyksestä, joten Redsin otteluita mies ei enää jatkossa selosta.

– Esitin aiemmin tänä iltana kommentin, jonka arvelen menneen ulos lähetyksessä ja jota häpeän syvästi. En voi kuin kertoa, kuinka olen erittäin pahoillani koko sydämeni pohjasta, kommentoi Brennaman Sports Illustrated -sivustolle.

Brennanin möläytys käynnisti Twitterissä #firebrennan -kannanoton, jossa miehelle vaaditaan potkuja.

Lähteet: CNN, Sports Illustrated, Twitter
Kuvituskuva: Pixabay

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje