KotiUutisetIL: Peter Nygårdin pojat väittävät, että isä pyysi tyttöystäväänsä raiskaamaan heidät teini-iässä

IL: Peter Nygårdin pojat väittävät, että isä pyysi tyttöystäväänsä raiskaamaan heidät teini-iässä


Helmikuussa kymmenen naista nosti kanteen liikemies Peter Nygårdia vastaan seksuaalirikoksia koskien, ja nyt myös hänen kaksi poikaansa tekivät samoin. Pojat haluavat, että seksuaalisen hyväksikäytön uhrit kertoisivat ikävistä kokemuksistaan avoimesti.

Syytteiden mukaan Nygårdin silloinen tyttöystävä, joka toimi seksityöntekijänä, olisi raiskannut pojat, kun toinen heistä oli 14-vuotias ja toinen 15-vuotias. Syytteessä myös sanotaan, että kaiken takana olisi ollu nimeomaan Nygårdin oma pyyntö. 

Ensimmäisen raiskaussyytteen mukaan tapahtumapaikka oli Winnipegissä Nygårdin omistuksessa olleessa kiinteistössä vuonna 2018 ja sen takia, että pojasta ”tulisi mies.” Toinen tapaus on samankaltainen, mutta sijoittuu vuoteen 2004 Bahamalle.

Poikien henkilöllisyyttä suojellaan syytösten tultua julki, eikä heistä puhuta nimillä asiakirjoissa.

Nygårdin asianajaja sanoo, että hänen päämiehensä kiistää kaikki väitteet virheellisiksi ja kertoo, että hän shokissa poikiensa väitteiden takia.

Aiemmin väitetyt seksuaalirikokset ovat tapahtuneet vuosina 2008-2015. Tällä hetkellä 46 naista syyttää Nygårdia muun muassa raiskauksista ja huumaamisista.

Lähde: Iltalehti

Artikkelikuva: Wikipedia





SUOSITUIMMAT