KotiUutisetIS: Bingo-pelin vedätyksestä Vantaalla ilmiriita - haistattelua ja pystypainia, poliisit paikalle

IS: Bingo-pelin vedätyksestä Vantaalla ilmiriita – haistattelua ja pystypainia, poliisit paikalle


Internetissä niinsanottu ”trollaus” tarkoittaa tavallisimmin vedätystä tai provosointia, jonka tarkoituksena on suututtaa muita. Tässä tapauksessa provosointi tapahtui bingolapun avulla, sillä kanssapeluri oli huutanut ”Bingo”, vaikka näin ei ollut.

112:een soittanut mies ilmoitti Vantaalla tapahtuneesta pahoinpitelystä, jonka kohteeksi hän oli joutunut. Puheluun vastannut päivystäjä oli kysellyt tapahtumista tarkemmin, jolloin soittaja oli purkanut raivoaan päivystäjään ja ladellut hävyttömyyksiä puhelimeen. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Paikalle mennyt poliisipartio oli saapunut paikalle ja tavoittanut hätänumeroon soittaneen miehen. Ulkoisia vammoja ei kuitenkaan havaittu, vaikka mies kertoi saaneensa nyrkistä päähänsä.

– Koska häntä ei kiinnosta, oli mies todennut poliisille, tämän kysyessä syytä hätäkeskuspäivystäjään kohdistuneisiin solvauksiin.

Pystypainiksi muuttunut bingomittelö oli sisältänyt äänekästä huutamista ja paidasta repimistä, mutta väitettyjä lyöntejä ei tapahtunut. Poliisi sai tiedot tapahtumista paikalla olleella todistajalta.

Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä.

Lähde: Ilta-Sanomat
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT