KotiUutisetVauva parkui liian äänekkäästi, naapurilta kiukkuinen heippalappu – äidiltä nokkela vastaus

Vauva parkui liian äänekkäästi, naapurilta kiukkuinen heippalappu – äidiltä nokkela vastaus


Lapsen itku kävi naapurin hermoille, joten hänen äitinsä sai kiukkuista palautetta.

Malesialainen äiti Geralyn sai naapuriltaan heippalapun, sillä hänen mielestään viiden kuukauden ikäinen vauva piti liian kovaa meteliä. Naapuri pyysi äitiä sulkemaan ovet ja ikkunat, sillä hän kertoi tekevänsä kotona etätöitä.

Naapuri oli myös käynyt Geralynin kotiovella, jolloin hän valitti tämän taloudenhoitajalle. Geralyn kirjoitti naapurilleen lapun, jonka hän julkaisi myös sosiaalisessa mediassa.

– Vastasyntyneet saattavat olla todella ärsyttäviä, kun ne tekevät korkeita ääniä, mutta se on heidän tapansa kommunikoida. Minulla ei ole maagisia voimia lopettaakseni tyttöni itkua, enkä saa häntä kasvamaan nopeammin, jotta hän voisi keskustella ilman itkua.

Geralyn vitsaili hieman antamassaan lapussa:

– Annoin tyttärelleni hyvin suoran ja vakavan palautteen sinä päivänä, kun saimme lappusi. En ole varma, ymmärsikö hän sitä, mutta hän näytti vakavoituneelta ja antoi minulle säälittävän surullisen ilmeen.

Geralyn kehotti lapussaan naapuriaan sulkemaan omat ovensa ja ikkunansa, ja ehdotti kuulokkeiden käyttöä melun torjumiseksi.

– Arvostaisin myös, ettet tulisi röykyttämään apulaistani tai huutamaan hänelle, sillä käytöksesi on pelästyttänyt hänet ja vauvan.

Geralyn lupasi pitää ovea kiinni mahdollisimman paljon, mutta varoitti samalla lapsen muuttuvan tämän myötä kärttyisemmäksi, johtuen tukalasta säästä.

Geralyn kuvaili lapussaan vauvansa ääntelyä sarkastisesti ”äänisaasteeksi”, ja päätti lappunsa ohjeistamalla naapuriaan ottamaan yhteyttä viranomaisiin mahdollisia jatkokysymyksiä varten.





SUOSITUIMMAT