KotiUutisetTupakanhimo aiheutti karmeat palovammat kasvoihin - kuvat eivät sovi herkimmille

Tupakanhimo aiheutti karmeat palovammat kasvoihin – kuvat eivät sovi herkimmille


Moni tupakoitsija on saattanut joskus käyttää tavallisesta poikkeavampaa tapaa sytyttää tupakkansa, mikäli esimerkiksi sytytintä tai tulitikkuja ei ole tarjolla. Tässä tapauksessa se teki pahaa jälkeä kasvojen ja pään alueella.

Louise Tanner -niminen nainen ei löytänyt sytytintään, joten hän päätti sytyttää savukkeensa keittiön kaasuhellan avulla. Tannerin kumartuessa liekki sytytti hänen hiuslakan kyllästämät hiuksensa tuleen, tehden todella karunnäköistä jälkeä.

Tanner sai kolmannen asteen palovammoja kasvoihin, korvaan, kaulaan ja päähän, jättäen elinikäiset arvet ihoon.

– Se oli elämäni pahin päivä, mutta olen kiitollinen, että olen elossa. Juoksin ympäri keittiötä ja ulvoin tuskasta, repien hiuksiani irti juuriltaan, totesi Tanner tapahtuneesta.

Lopulta hän sai palon sammumaan veden avulla ja itki helpotuksesta.

Hoitojen jälkeen Tannerin iho on parantunut erittäin hyvin, ja se on lähes ennallaan, kun tapaturmasta on kulunut vuoden päivät.

– En voi kiittää lääkäreitä ja kirurgeja tarpeeksi, tämä on hämmästyttävää, totesi Louise saamastaan hoidosta. Alla kuva Louisen kasvoista ennen tapaturmaa ja sen jälkeen. Lisää kuvia löytyy artikkelin lopussa olevan linkin kautta.

Lähteet: Ladbible, Twitter
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT