KotiUutisetSeiska: Erika Helin ja muut julkkiskaunottaret tienaavat jättisummia K18-sivustolta - katso alastonkuvat!

Seiska: Erika Helin ja muut julkkiskaunottaret tienaavat jättisummia K18-sivustolta – katso alastonkuvat!


Jyväskylästä lähtöisin oleva ja nykyisin Helsingissä asuva Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 26, tienaa suuria summia rahaa julkaisemalla rohkeita kuvia ja videoita brittiläisellä OnlyFans-nimisellä K18-sivustolla.

Helin kertoi Seiskalle, että hän perusti tilin viime keväänä kuultuaan, että joku oli yrittänyt rahastaa hänen Instagram-kuvillaan, joten hän päätti alkaa tienata kuvillaan itse. Alastomuus on hänelle tuttua, sillä hän on poseerannut naukuvuissa myös Portugalin Playboy-lehdelle.

Helin julkaisee noin 43 euron kuukausimaksua vastaan OnlyFans-tilillään mm. alastonkuvia ja videoita, joissa kuitenkin kriittisimmät paikat on peitetty. Kaunottarella on seuraajia kaikkialta maailmasta ja hän paljasti Seiskalle ostaneensa jo auton alastonkuvista saamillaan tuloilla.

Seiskan mukaan myös monet muut suomalaiset julkkisnaiset tienaavat OnlyFans-sivustolta sensuroiduilla alastonkuvilla tai jopa itsetyydytyksellä tai kovalla pornolla. Sivuilta on bongattu mm. televisiosta tutut Elina Tervo ja Elena Vikström sekä missit Taru Kalenov ja Crista Jaatinen.

Alla Erika Helinin Instagramissa julkaisemia alastonkuvia.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT