KotiNostalgiaaKukaan ei uskonut 14-vuotiaan tytön kertomuksia isän pahoinpitelystä – kammottava video paljasti...

Kukaan ei uskonut 14-vuotiaan tytön kertomuksia isän pahoinpitelystä – kammottava video paljasti totuuden


Varoitus, video ei sovi herkille!

47-vuotiaan floridalaisen menestyneen bisnemiehen Damon Richard Becnelin 14-vuotias tytär yritti kertoa isänsä pahoinpidelleen häntä ja perheen koiria vuosien ajan, mutta kukaan ei uskonut tyttöä.

Päättäväinen tyttö asensi huoneeseensa valvontakameran, jotta voisi todistaa isänsä julman käytöksen. Tyttöä uskottiin vasta sitten, kun hän antoi viranomaisille nähtäväksi kaksi videota, joista toisesta on pätkiä yläpuolella.

Erittäin epämiellyttävällä videolla Becnel ensin huutaa tytölle ja koirille. Sitten hän uhkaa viiltää koiran kurkun veitsellä ja käy käsiksi tyttöön. Hän myös iskee otsallaan tyttöä päähän. Videotodisteet riittivät syytteisiin lapsen pahoinpitelystä ja eläimiin kohdistuneesta julmuudesta.

Becnel on tytön huoltaja, joten kun poliisit saapuivat pidättämään hänet, hän sai päättää, minne tyttö ja koirat vietiin siksi aikaa kun hän itse oli vangittuna. Tytön äidillä ei ole lapsensa huoltajuutta, joten Becnel valitsi sijaishuoltajaksi miespuolisen kaverinsa.

Becnelin pidätyksen jälkeen tytön äiti ryhti taisteluun saadakseen tyttärensä huoltajuuden itselleen. Hän antoi luvan yllä näkyvän videon julkaisulle sillä ehdolla, että tytön henkilöllisyys ei erotu siitä. Videon sensuroimaton versio alkoi kuitenkin levitä sosiaalisessa mediassa.

Alla kuvia videon tapahtumista sekä tytön isästä ja äidistä.

Jos kuvat eivät näy, ne voi katsoa Twitterissä.

Lähde: WEARTV





SUOSITUIMMAT