Koti Uutiset Jättiyllätys! Selviytyjät Suomi kuvataankin Suomessa – mukana myös aikuisviihde-rokkari Archie Cruz

Jättiyllätys! Selviytyjät Suomi kuvataankin Suomessa – mukana myös aikuisviihde-rokkari Archie CruzSelviytyjät Suomi jatkuu tv-ruuduissa 2021 keväällä, mutta sarjan tuotanto alkoi jo tänään 29.7.

Ohjelman tänään julkistetut julkkiskilpailijat saivat ennen kuvausten alkamista kuvainnollisesti kylmää vettä niskaan, sillä he olivat kuvitelleet pääsevänsä eksoottisiin olosuhteisiin Filippiineille, mutta toisin kävi.

Sarjan nimi on nimittäin nyt Selviytyjät Pohjola ja kuvaukset tapahtuvat Lapissa.

Kuuma tropiikki ja kookospalmut jäivät 16 julkkiskilpailijoille vain haaveeksi, kun he ottivat suunnan kohti pohjoista erämaata ja lähtivät taistelemaan 30 000 euron voittopotista.

Nelonen hehkuttaa Selviytyjät Pohjolaa kuvailemalla pohjolan haasteita niin sään, ympäristön kuin fyysisten kilpailujen osalta: ”Kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan. Saarien vaarallisimmat eläimet ovat marjojen perässä vierailevat karhut ja kivikoiden kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet. Oman pikantin lisänsä leirielämään tuovat yöttömät yöt ja tokastaan keväällä eksyneet harhailevat porot.”

Ohjelmassa kilpailee 16 julkisuudesta tuttu henkilöä: Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Mukana kilpailussa on myös viime vuosina kohusta toiseen kulkenut rokkari Archie Cruz, josta kalifornialainen ex-avovaimo ja alusvaatemalli Catelyn Cannella teki keväällä rikosilmoituksen Yhdysvalloissa, jouduttuaan omien sanojensa mukaan Cruzin pahoinpitelemäksi sekä ruumiillisesti että henkisesti kuukausien ajan. Sitä ennen pariskunta oli noussut otsikoihin yhdessä julkaisemiensa aikuisviihdevideoiden takia.

Alla olevalla videolla kaikki kilpailijat kertovat, miltä heistä tuntuu lähteä mukaan varsin erilaiseen Selviytyjät-ohjelmaa.

Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan melko paljon edellisiltä vuosilta. He saivat ottaa mukaan lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta ei telttaa eikä makuualustaa. Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Nelosen mukaan Selviytyjät Pohjola tulee olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti edellisiä kausia rankempi kokemus, sillä tropiikissa tunnusmaisista lämpimästä auringosta ja turkoosina kimmeltävästä merestä voi vain unelmoida.

Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde ja ohjelma tullaan näkemään Nelosella ja Ruudussa.

Lähde ja kuva: Nelonen
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Seiska: Tässä on totuus kohuparin eron takana!

30-vuotiaan fitness-kaunottaren Sofia Belórfin ja 34-vuotiaan kohuliikemiehen Stefan "Stefu" Thermanin tuulinen suhde tuli lopulliseen päätökseensä viime viikon lauantaina, ja erosta jupistiin suuresti...

Huhhuh, mikä belfie! Tässä on viikon kuumin peppu

Nyt on kuuma pakkaus! Tällä kertaa Härdellin lukijoiden äänet jakautuivat melko tasapuolisesti kolmen tulikuuman belfien kesken. Viikon kuumimmaksi valittiin peppu 2, joka sai äänistä 43 %....

Uhkea Marika Fingerroos puristelee rintojaan hauskalla videolla – katso!

Erityisesti nuorten suosiossa oleva TikTok-palvelu on tarkoitettu lyhyiden videoiden jakamiseen ja sieltä löytyykin jos jonkin näköistä huvittavaa materiaalia. Povipommi...

Poliisi: ”Vuoden opettaja” antoi oppilaalle luokassa suuseksiä

Texasilaista lukio-opettajaa Randi Chaverriaa, 36, syytetään sopimattomasta seksisuhteesta oppilaan kanssa. Maksimirangaistus Chaverrian saamasta syytteestä on jopa 20 vuotta vankeutta.

Ei järjen hiventä! Mies soitti kitaraa samalla, kun ajoi autoa – katso kuva!

Reddit-verkkoyhteisön käyttäjä Sniper-God postasi tyrmistyttävän kuvan, jossa tuntematon auton kuljettaja ei välittänyt liikenneturvallisuudesta pätkääkään. Tämä miespuolinen kuski nimittäin rämpyttää...

Nämä vauvat näyttävät vanhuksilta – tsekkaa koomiset kuvat!

Kaikki vauvat ovat söpöjä omalla tavallaan, mutta joskus he voivat kuitenkin yllättää omaperäisellä ulkonäöllään ja joidenkin pienokaisten kasvonpiirteet voivat tuoda mieleen eläkeläisen...

Big Brother 2020: Uusien asukkaiden häätö

Sunnuntaina BB-talo sai neljä uutta asukasta. Tällä viikolla myös kaikki uudet ovat äänestyksessä ja heistä kaksi tulee sunnuntaina poistumaan talosta.

Huh! Sara Siepillä näkyvät nännit t-paidan läpi – katso kuumat kuvat!

29-vuotias Sara Sieppi muistetaan muun muassa vuonna 2018 alkaneesta Onnenpyörä-visailuohjelman toisesta tulemisesta, jossa hän oli kääntämässä kirjaimia. Hiljattain Sieppi...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje