KotiUutisetJättiyllätys! Selviytyjät Suomi kuvataankin Suomessa – mukana myös aikuisviihde-rokkari Archie Cruz

Jättiyllätys! Selviytyjät Suomi kuvataankin Suomessa – mukana myös aikuisviihde-rokkari Archie Cruz


Selviytyjät Suomi jatkuu tv-ruuduissa 2021 keväällä, mutta sarjan tuotanto alkoi jo tänään 29.7.

Ohjelman tänään julkistetut julkkiskilpailijat saivat ennen kuvausten alkamista kuvainnollisesti kylmää vettä niskaan, sillä he olivat kuvitelleet pääsevänsä eksoottisiin olosuhteisiin Filippiineille, mutta toisin kävi.

Sarjan nimi on nimittäin nyt Selviytyjät Pohjola ja kuvaukset tapahtuvat Lapissa.

Kuuma tropiikki ja kookospalmut jäivät 16 julkkiskilpailijoille vain haaveeksi, kun he ottivat suunnan kohti pohjoista erämaata ja lähtivät taistelemaan 30 000 euron voittopotista.

Nelonen hehkuttaa Selviytyjät Pohjolaa kuvailemalla pohjolan haasteita niin sään, ympäristön kuin fyysisten kilpailujen osalta: ”Kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan. Saarien vaarallisimmat eläimet ovat marjojen perässä vierailevat karhut ja kivikoiden kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet. Oman pikantin lisänsä leirielämään tuovat yöttömät yöt ja tokastaan keväällä eksyneet harhailevat porot.”

Ohjelmassa kilpailee 16 julkisuudesta tuttu henkilöä: Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Mukana kilpailussa on myös viime vuosina kohusta toiseen kulkenut rokkari Archie Cruz, josta kalifornialainen ex-avovaimo ja alusvaatemalli Catelyn Cannella teki keväällä rikosilmoituksen Yhdysvalloissa, jouduttuaan omien sanojensa mukaan Cruzin pahoinpitelemäksi sekä ruumiillisesti että henkisesti kuukausien ajan. Sitä ennen pariskunta oli noussut otsikoihin yhdessä julkaisemiensa aikuisviihdevideoiden takia.

Alla olevalla videolla kaikki kilpailijat kertovat, miltä heistä tuntuu lähteä mukaan varsin erilaiseen Selviytyjät-ohjelmaa.

Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan melko paljon edellisiltä vuosilta. He saivat ottaa mukaan lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta ei telttaa eikä makuualustaa. Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Nelosen mukaan Selviytyjät Pohjola tulee olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti edellisiä kausia rankempi kokemus, sillä tropiikissa tunnusmaisista lämpimästä auringosta ja turkoosina kimmeltävästä merestä voi vain unelmoida.

Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde ja ohjelma tullaan näkemään Nelosella ja Ruudussa.

Lähde ja kuva: Nelonen

SUOSITUIMMAT