Koti Uutiset Naisen raivo! Puristi poikaystävän kiveksiä niin kauan, että veri valui

Naisen raivo! Puristi poikaystävän kiveksiä niin kauan, että veri valui
Floridalainen 21-vuotias kampaaja Katie Lee Pritchard ei antanut armoa poikaystävälleen.

Pritchard pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli riidan jälkeen raivoissaan mukiloinut poikaystäväänsä ja puristanut tämän kiveksiä niin rajusti, että niistä valui verta.

Kun poliisi saapui asunnolle, miehen silmässä oli ruhjeita ja vasemmalta puolelta kasvoja valui verta. Mies kertoi poliisille, että Pritchard oli riidan jälkeen, miehen ollessa jo sängyssä nukkumassa, tarttunut häntä yhtäkkiä ”raivon vallassa” kiveksistä ja puristanut niin kauan, että niistä valui verta.

Miehen mukaan Pritchard hakkasi häntä harjalla ja löi sekä raapi. Mies sanoo, ettei hän lyönyt takaisin, vaan yritti vain estellä iskuja. Kun Pritchard alkoi kuristaa poikaystävää kurkusta, tämä ei enää saanut henkeä, mutta pääsi irtautumaan sen verran, että pystyi hälyttämään apua.

Daily Mailin mukaan Pritchard oli riidellyt poikaystävänsä kanssa, koska oli halunnut mennä ulos vanhan miespuolisen kaverin kanssa, mutta poikaystävä tuli asiasta mustasukkaisesti ja alkoi riidellä. Molemmat ovat sanoneet, että riita ei ollut fyysinen, jonka vuoksi sen jälkeen tapahtunut hyökkäys oli poikaystävän mukaan täysi yllätys.

Pritchard oli pyytänyt istuessaan pidätettynä poliisiautossa, että saisi vielä keskustella poikaystävän kanssa pyytääkseen häneltä anteeksi, mutta tähän ei suostuttu ja nainen sai syytteen pahoinpitelystä. Hän oli jo ennestään ehdonalaisessa poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lähteet: Florida Today, Daily Mail

Kuva: Indina Harbour Beach Police Department

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje