KotiUutisetKalamiehen avautumien naurattaa somessa: "Kyllä noilla luulis nyt s**tana jonkunlaisen sintin saavan"

Kalamiehen avautumien naurattaa somessa: ”Kyllä noilla luulis nyt s**tana jonkunlaisen sintin saavan”


Kalastaminen ei ole kaikkein vaikein harrastus, mutta kalastajat ovat tottuneet siihen, että siimat eivät aina ole kireinä.

Yleensä sieltä aina lopulta jotain tulee, kunhan yrittää riittävän sinnikkäästi kalapaikkoja vaihdellen. Facebookin Kalastajat!-ryhmässä viime viikolla avautunut kalastaja taitaa kuitenkin olla harvinaisen epäonninen, sillä kala ei ole tarttunut pyydykseen, vaikka hän on kalastanut kesän aikana merellä, järvessä ja joella.

Epäonninen kalamies kirjoitti kokemuksistaan surkuhupaisan tarinan, jonka voi lukea alta.

”Kerron teille kalatarinan. Sen aiheena ei ole tappajahauki eikä jättimäinen kuha. Pohjoisen isoista lohistakaan en aio valehdella.

Tarinan nimi on mielensä pahoitus.

Tänään oli taas tuiki tavallinen päivä innokkaan kalastajan elämässä. Sain vaimokkeelta töiden jälkeen luvan lähteä narraamaan ahdin antimia.

Olin katsonut töissä koko päivän nimeltämainitsemattomien Eumerin ja Kalastajan kanavan videoita. Äijät tuntuu vetävän vaikka vanhalla kossupullon korkilla kalaa kuraojasta. Meinaan oikeita kaloja, suorastaan kauheita mörköjä.

Näistä innostuneena pakkasin haavini ja luotettavan Mikadon lähtövalmiiksi. Hyppäsin uljaan Soliferin selkään ja lähdin sohlaamaan tuolla jo parhaat päivänsä nähneellä munamankelilla kohti jokea. Amazonin joki se ei ollut, mutta Vantaanjoki nyt kuitenkin. Äkkiä vielä yhdellä kädellä ajaessa nappasin vuorokauden koskiluvankin (koska olenhan tunnollinen).

Ja taas… Perkele! Ei muuta kuin kokemusta.

Siis miten ei mistään tule kalaa. Oon käyny merellä, järvellä ja jumalauta joessa puoli kesää kalakiimatippa puntissa aina jo menomatkalla.

Älkääkä sanoko, että sulta puuttuu ottipelit tai on vääränlaiset vehkeet. Kyllä noilla luulis nyt saatana jonkunlaisen sintin saavan.

Perkele mun pakki on sellainen värikartta, että Pride-lippukin näyttää harmaalta sen vieressä. On luonnonväriä ja on ärsykettä. On jigiä, lippaa, lusikkaa ja perkele jopa poppereita. On Fishunter TT:tä, on Lottoa on Calico Cattia ja Minnow Spoonia. Hemmetti Räsäsen Päivikin löytyy kahdessa eri koossa.

Ei tule. Ei vaikka vetäisin tuplaunipalomaralbrighttattiviehe helvetinperkeleen umpisolmulla kaikki vieheet toisiinsa kiinni.

Koko kesän aikana virvelillä yksi hauki. Sekin alamittainen. Onko kenelläkään ollu yhtä huonoa säkää? Mitä mä voin tehdä? Tekis mieli pistää vitosella koko romukasa kalastajien kirppikselle. Silläki vitosella sais muutaman bissen ja sitten vois alkaa harrastaa vaikka… no jotakin! 🙄😒

EDIT: Jos jollain on kiinnostusta ottaa innokas kalastaja mukaansa johonkin kalareissulle niin koodia! Asun Malmin vieressä Helsingissä. 💁🏻‍♂️😅 Toki samalla saa antaa niksejä ja neuvoja. En omista 10 eri viehelaukkua vaan yhden söpön ja sopivan. Sekä yhden vavan. Sen ostin Prismasta pikku pöhnässä. 🙊

Lähde: Facebook

Kuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT