KotiUutisetMuistatko vielä, kun kohukaunottaret Saana ja Kirsikka aloittelivat laulu-uraansa – video!

Muistatko vielä, kun kohukaunottaret Saana ja Kirsikka aloittelivat laulu-uraansa – video!


Saana Uimonen oli yksi viime vuosikymmenen alun suurimpia kohujulkkiksia, kun hän meni vuonna 2011 naimisiin 19-vuotiaana 55-vuotiaan ohjaajan Jussi Parviaisen kanssa. Liitto kuitenkin päättyi nopeasti kohujen saattelemana. Parviainen julkaisi Uimosesta netissä härskejä K18-videoita ja julkisuuteen vuoti myös kuvia Uimosen sekstailuista Sexhibition-messujen puuhalavalla Anssi ”Mr. Lothar” Viskarin kanssa.

Entinen chat-juontaja Kirsikka Kopponen puolestaan nousi julkisuuteen Julkkis Big Brotherin vuonna 2013 voittaneen taikuri Jori A. Kopposen vaimona.

Uimonen pysyi eronsa jälkeen julkisuudessa ja hänet nähtiin vuonna 2013 Maatilan Prinsessa -ohjelmassa. Seuraavana vuonna hän aloitteli artistiuraa Kirsikan kanssa nimellä Boosters Girls. Artistihommat kuitenkin tyssäsivät lyhyeen, jonka jälkeen Uimonen vetäytyi julkisuudesta ja Kopponen ryhtyi strippariksi. Jori ja Kirsikka erosivat vuonna 2015.

Alla olevalla videolla Saanalla ja Kirsikalla meni vielä lujaa, kun he lauloivat J. Karjalaisen kestohittiä ”Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään”.





SUOSITUIMMAT