Koti Uutiset Tässä pubissa turvaväli pysyy takuuvarmasti – sen varmistaa sähköaita!

Tässä pubissa turvaväli pysyy takuuvarmasti – sen varmistaa sähköaita!
Englantilainen Jonny McFadden pyörittää Cornwallissa Star Inn -nimistä pubia, jossa turvavälit takuuvarmasti säilyvät ainakin baaritiskin luona.

Mies on nimittäin virittänyt baaritiskin eteen karjalaitumilla normaalisti käytettävän sähköaidan.

Kun englantilaispubit saivat avata koronarajoitusten jälkeen ovensa jälleen 4. heinäkuuta, McFadden arveli, että kaikki asiakkaat eivät innoissaan tule muistamaan turvavälejä. Miehen pubi on pieni, joten hän halusi varmistaa metrin turvaetäisyyden henkilökunnan ja asiakkaiden välille. Hän suunnitteli ensin köyden virittämistä baaritiskin eteen, mutta epäili sen tehokkuutta, joten hän päätyi sähköaitaan, joka ratkaisikin ongelman kertaheitolla. McFadden kertoi CNN:lle, että aitaan ei useimmiten ole edes kytketty virtaa, mutta se toimii silti hyvänä pelotteena, minkä varmistaa siihen ripustettu varoituskyltti.

Koronapandemiaan suhtaudutaan Englannissa baareissa vakavasti, sillä asiakkaiden täytyy myös jättää yhteystietonsa ravintoloitsijalle mahdollista koronaviruksen jäljittämistä varten. Ainakin kolme englantilaispubia on jo joutunut sulkemaan ovensa sen jälkeen, kun niiden asiakkailla on todettu koronavirus.

Lähde ja kuva pubin sähköaidasta: CNN

Kuva: Unsplash

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje