Koti Uutiset Kesän avaava festivaali Saaristo Open siirtyy kesän päätösfestivaaliksi

Kesän avaava festivaali Saaristo Open siirtyy kesän päätösfestivaaliksi
Saaristo Open Open liput viedään käsistä, järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna! mukana mm. Elastinen, Vesala, Lauri Tähkä sekä Apulanta

Saaristo Open järjestetään Kaarinassa, Hovirinnan rannassa 27-29. elokuuta, nyt jo 11. kerran! Kaarinan Hovirinnan rannassa järjestettävä festivaali on ainoa tänä kesänä järjestettävä valtakunnallinen festivaali Turun lähikunnissa, ja tapahtuman promoottori Kalle Keskinen on helpottunut siitä, että perinteinen festivaalikesän avaava Saaristo Open nähdään tänäkin vuonna, tosin festivaalikesän päättävänä festivaalina, onneksi siirsimme jo heti elokuulla tapahtuman, kesän aloituksesta, kesän päättäväksi, näin saimme ylipäätään mahdollistaa tapahtuman järjestämisen.

”Lipunmyynti alkoi maanantaina kello 09.00 ja voi sanoa, että ei ole vielä aiemmin festivaali liput näin kovin myyntiin, yli puolet on nyt jo myyty. Kyllä huomaa että ihmiset ovat todellakin kaivanneet kesätapahtumia tässä kaupungissa sekä valtakunnallisesti,” tapahtuman promoottori Kalle Keskinen sanoo.

Kolmen päivän aikana täysi-ikäisille rajatussa tapahtumassa esiintyvät Lauri Tähkä, Elastinen, Popeda, Vesala, Ellinoora, Suurlähettiäät, Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth, Apulanta, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Neljä Ruusua, Kaija Koo, Mikael Gabriel sekä Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello.

Jokainen festivaalivieras saa saapuessaan halutessaan hengityssuojan, ja tapahtuma-alueen kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan ja ovat olleet myös AVI:ssa kommentoitavana.

”Meillä on ympäri festivaalialuetta useita käsienpesupisteitä sekä sen lisäksi erikseen ympäri aluetta riittävästi käsidesipisteitä, joita on myös hyvin ruokamyyntipisteiden sekä sisäänkäyntien yhteydessä. Tapahtuma-aluetta siivotaan jatkuvasti. Erityisesti anniskelualueiden tiskien ja pöytien pintoja ruiskudesinfioidaan usein. Meille on tietenkin asiakkaan terveys tärkeintä, vaikka Suomessa ei juuri koronatartuntoja olekaan onneksi nähty viime aikoina”, Keskinen kertoo.

Saaristo Open päiväkohtainen ohjelma on:

TORSTAI 27.8

Apulanta

Lauri Tähkä

Mikael Gabriel

Gasellit

Ida Paul & Kalle Lindroth

PERJANTAI 28.8

Elastinen

Ellinoora

Suvi Teräsniska

Vesala

Irina

Reino Nordin

LAUANTAI 29.8

Kaija Koo

Popeda

Pyhimys

Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Neljä Ruusua

Klamydia

Lippuja myy Lippupiste ja Tiketti.

Saaristo Open

27.–29.8.2020

Hovirinnan ranta, Kaarina

www.saaristo-open.fi

Lisätiedot:

Kalle Keskinen

Promoottori

kalle.keskinen@loudnlive.fi

www.loudnlive.fi  

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje