KotiUutisetSeiska: Räppäri Gettomasa särki Playboy-kaunotar Erika Helinin sydämen

Seiska: Räppäri Gettomasa särki Playboy-kaunotar Erika Helinin sydämen


Playboy-kaunotar Erika Helin, 26, seurusteli lähes viiden vuoden ajan 26-vuotiaan räppärin Gettomasan eli Aleksi Lehikoisen kanssa, mutta pariskunta erosi alkuvuodesta.

Erika kertoo Seiskalle, että hänen sydämeen jäi tyhjä aukko, kun pitkä suhde tuli päätökseensä ja kun hän sai ensimmäistä kertaa kuulla Gettomasan uudesta kumppanista, niin se sattui hyvin paljon. Nyt Erikalla on kuitenkin helpottunut fiilifs, eikä asia tunnu enää missään.

Seiskan saaman tiedon mukaan suhde päättyi Gettomasan naisseikkailuiden takia ja nyt mies on yhdistetty 20-vuotiaaseen Instagram-povipommiin Pasha Pozdniakovaan.

Erika toteaa, että Gettomasa särki hänen sydämensä, eivätkä pettämisväitteet ole tuulesta revittyjä. Hän toivottaa Gettomasan uudelle suhteelle hyvää, mutta muistuttaa, että jos juttu alkaa pettämisellä, niin siihen se saattaa myös kaatua. Gettomasaa ei tavoitettu kommentoimaan asiaa.

Alta voit katsoa kuumia kuvia Erikasta. Jos ne ei näy, niin katsoa ne täältä ja täältä.

View this post on Instagram

Kuva: @riekkiphoto @jussiriekki Kevät. Rakas päiväkirja, mulla on jo pitkään ollut fiilis, et koitan suojella korttitaloa tuulelta mut myrsky on vasta nousemassa. Oon käynyt juttelee siitä, et kaikki on lähestulkoon niinkun haluan mut mä en vaan saa pidettyä pakkaa kasassa. Mulla ei oo yhtäkään unelmaa jäljellä eikä kauheesti toiveita tulevaisuudelle. Todennäköisesti jotain pahaa tapahtuu pian. Mun sisko soitti ja kysyi kuulumisia. En kehdannut kertoa kuin puolet. En oo pystynyt syömään aikoihin. Nään painajaisia joka yö. Joskus mä silti nukun 12 tuntia. Mua sattuu rintaan ja mahasta ottaa kokoajan. En voi puhua kenellekään rehellisesti, koska tiedän ettei ne oo mun kans samaa mieltä. Katkasin kymmenen vuoden ystävyyssuhteen samasta syystä. Muhun ei tehoo suora puhe tai faktojen kertaaminen. Tää tilanne on jatkunut yli vuoden. Tunnen kyllä omantunnon pistoksen kun näen mun ystävien itkevän videopuhelussa – ne ei osaa sanoo mulle enää mitään enempää. Vakuutan et tiedän mitä teen ja kaikki on ok. Kukaan ei usko mua, mut mä itse kyllä uskon lähes sokeasti. En oo aikoihin ajatellut järkevästi. Kuka muka joutuu päivystykseen ahdistuksen takia? Jonkun asian täytyy muuttua. Kesä. Hulluin päätös on päästää irti kaikesta mitä luuli haluavansa, lakata vaan välittämästä ja kattoo elämää ihan uusin silmin. Sen jälkeen kun ottaa hallinnan takas itelle niin jokainen päivä on täydellinen seikkailu. Uusia värejä on ihan kaikkialla. On tosi siistii olla tässä – mä olen vihdoin elossa.

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

Lähde: Seiska

Artikkelikuva: Instagram





SUOSITUIMMAT