KotiUutisetPitääkö naisen ajaa karvat? Näin 9 naista vastaa: Ei pidä!

Pitääkö naisen ajaa karvat? Näin 9 naista vastaa: Ei pidä!


Peräti 85 prosenttia jenkkinaisista ajelee ihokarvojaan säännöllisesti. Ja sitten ovat he jotka eivät ajele. Heidän osuutensa kasvaa koko ajan.

Ihokarvat. Ne jakavat mielipiteitä todella paljon. Niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Ne ovat aina vakiokeskusteluaihe säännöllisin väliajoin.

Jotkut ovat sitä mieltä että ihokarvoja ajamaton nainen on kummajainen. Toisten mielestä luonnollisuus on parasta.

BrightSide-sivusto keräsi eri naisilta syitä siihen miksi he EIVÄT aja karvojaan. Näin naiset vastasivat sivustolle.

-Olen ollut vuoden ajelematta. En mä enää piittaa, mitä muut ajattelevat ulkonäöstäni. Lisäksi minulla on herkkä iho ja usein karvat kasvoivat myös sisäänpäin. Nyt on paljon mukavampi olo, toteaa muuan haastatelluista. Tässä muiden kommentit koottuna:

Nainen 2: Ajeli ensin karvojaan 14-vuotiaasta lähtien. Hänen mielestään ajellut sääret eivät kuitenkaan näytä niin paljon paremmilta, jos ottaa huomioon sen vaivan mikä hommaan menee. Ihmiset ovat eläimiä ja eläimillä on karvoja.

Nainen 3: Laskeskeli, että sheivaamiseen menee 8 tuntia kuukaudessa, käyttää mieluummin senkin ajan vaikka uransa luomiseen.

Nainen 4: Hänen mielestään kainalohiki on ällöttävää ilman karvoja. Talvella se menettelee, mutta kesällä tulee niljakas olo, kun hiki ei tyssää karvoihin.

Nainen 5: Hänen mielestään hiki jopa haisee vähemmän, jos ihmisellä on kainalokarvat.

Nainen 6: Karvat ovat luonnollisia, miksi miellyttää muita.

Nainen 7: Hän tuntee olonsa jopa naisellisemmaksi karvojen kanssa. Epäilee että se johtuu rohkeudesta ja itseluottamuksesta, jotka sai, kun pystyi tekemään tämän päätöksensä.

Nainen 8: Hän lyhentelee karvoja muualta ja ajelee säärikarvat kerran viikossa kesäisin. Iho on niin arka, ettei halua kiduttaa itseään.

Nainen 9: Pahoja iho-oireita, ei pysty ajelemaan karvojaan.

Mikä on sinun syysi? Mikä on mielipiteesi asiaan? Pitääkö naisen ajaa karvat?

Lähde





1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.

SUOSITUIMMAT