Koti Uutiset Pia Lamberg on kuumempi kuin koskaan - esitteli Instagramissa uimapukukroppaansa

Pia Lamberg on kuumempi kuin koskaan – esitteli Instagramissa uimapukukroppaansaLos Angelesissa asuva glamourmalli ja entinen Miss Suomi Pia Lamberg on upea pakkaus.
Kaunottaren Instagram-sivulle on ilmestynyt tyylikkäitä kuvia uimapuvussa ja bikineissä, joissa Lamberg poseeraa viettelevänä.

Kuvien teksteissä Lamberg kannustaa terveellisiin elämäntapoihin ja suunnittelee yksityistä hyvinvointiryhmää, missä voi jakaa vinkkejänsä. Toisessa kuvassaan hän kannustaa hankkimaan muun muassa rutiineja arkeen, kävelemään mahdollisimman paljon, juomaan vettä ja treenaamaan ulkona.

Tämän naisen kuvat saavat kyllä kenet tahansa inspiroitumaan!

View this post on Instagram

Summer is officially here! What are your plans? Here are a few quick reminders on how to take care of your health and stay fit in the summer:⁣⁣ ⁣⁣ ☀️Get into a routine. ⁣⁣ Schedule your workouts and get into a new healthy habit. Personally I like to work out in the morning. Love getting those endorphins flowing and setting a tone for the awesome day ahead!⁣⁣ ⁣⁣ ☀️Work out outdoors. ⁣⁣ You can work out at the beach, park or in your backyard.. anywhere! It’s fun to get creative, work out somewhere new and try new workouts! I’m looking forward to going paddle boarding and playing volleyball with friends (even though I’m terrible at it 😂)⁣⁣ ⁣⁣ ☀️Remember to drink water. ⁣⁣ I like to make flavored waters during summer to give them some extra kick: put a few slices of cucumber, mint, strawberry… anything you like into your water bottle. 💧🍓🍋🍏⁣⁣ ⁣⁣ ☀️Walk to places whenever you can. ⁣⁣ It’s not only good for you but it’s also good for the environment. I love going for long sunset walks or walks in the forest— it always calms my mind. Remember your mental health is important too!☺️🙏🏻⁣⁣ ⁣⁣ ☀️Go swimming. ⁣⁣ It feels so good on a hot summer day but also a useful skill to have.🏊🏼‍♀️⁣⁣ ⁣⁣ ☀️Cook with the produce that’s in season. ⁣⁣ I order all my fresh fruits and veggies from local farms. It’s the environmentally friendliest option, you support local businesses and you get the freshest fruits and veggies possible. I use @grubmarket – google “fresh farm delivery” for companies that service your area. 🍊🥑🍉⁣⁣ ⁣⁣ ☀️ Go camping and hiking. ⁣⁣ Can’t wait to set up a tent and wake up in the middle of a forest to the birds singing and then spending the day hiking 🌳 ⁣⁣ ⁣⁣ Do you have any other tips? Let me know below ⬇️⁣⁣ ⁣ ⁣ #summer #tips #health #wellness #trainer #pialamberg #bikini #amazon #founditonamazon #model #healthtips #enjoy #smile #happiness

A post shared by FITNESS | HEALTH | INSPIRATION (@pialamberg) on

Kuvat: Instagram / Pia LambergVIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

IS: Suomalaisäiti syötti 12- ja 14v pojilleen turhaan huumaavia lääkkeitä!

Iltasanomat uutisoi 36-vuotiaan perheenäidin saaneen tuomion Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nainen oli syöttänyt 12- ja 14-vuotiaille pojilleen yli vuoden ajan Tramadol- ja Xanor-lääkkeitä. Ensimmäinen...

Uuden liiketilan seinäkoriste herättää hilpeyttä Järvenpäässä

Järvenpäähän aukeaa lokakuussa uusi Gigantin myymälä. Teppo on napannut uudesta rakennuksesta kuvan ja julkaissut sen Järvenpään Facebook-ryhmässä. Otoksen perusteella samaisessa liiketilassa aloittaa...

Äiti yllätti tyttärensä syntymäpäiväkakulla, joka paljasti hänen salaisuutensa perheelle

Tytär ei taatusti osannut odottaa, minkä teeman hänen äitinsä oli valinnut hänen syntymäpäiväkakkuunsa. Samantha Stone sai isoisältään lahjaksi Mini...

Yle: Poliisi ratsasi tehtaasta Vietnamissa yli 360 kiloa käytettyjä kondomeja, jotka oli tarkoitus laittaa uudelleen myyntiin

Vietnamin valtion media kertoo, että poliisi takavarikoi yli 300 000 käytettyä kondomia, jotka oli puhdistettu ja ne oli tarkoitus myydä uutena eteenpäin.

Cristal Snow avautuu koulukiusaamisen seurauksista: ”Saan vieläkin fyysisiä oireita”

Vantaalla Kytöpuiston koululla tapahtunut pahoinpitely on saanut Cristal Snow'n muistelemaan omia kouluaikojaan. Muun muassa Kymppitonnin juontajana tunnettu mies kertoo Facebookissa kokeneensa sekä...

Tämä nainen paljastaa kaikki hänelle kikulinkuvan lähettäneet miehet!

Peniskuvien eli kikkelipostin lähettäminen tuntemattomille naisille somen välityksellä on aikamme ilmiö, jota voi olla hivenen vaikea ymmärtää. Miksi ihmeessä...

Erika Helinin tuoreet kuvat ovat harvinaisen paljastavia – vaatteet unohtuneet pesulaan?

Erika Helinin kaksi tuoreinta otosta keräävät huomiota, sillä vaatteita niissä ei juurikaan näy. Erika Helin muistetaan vuoden 2018 Miss...

Nyt saa nauraa! Katso Biisonimafian ratkiriemukas sketsivideo peliporukasta!

Sketsiryhmä Biisonimafia julkaisee YouTube-kanavalleen kerrassaan hilpeää materiaalia, josta saa piristystä päivään kuin päivään. Tässä artikkelissa on koominen video, jossa...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje