KotiUutisetSeiska: Jari Matti-Latvalalta ulosmitattiin mökki - pienen palan omistava Maisa Torppa haluaa...

Seiska: Jari Matti-Latvalalta ulosmitattiin mökki – pienen palan omistava Maisa Torppa haluaa päästä eroon siitä! Kuva


35-vuotias rallitähti Jari-Matti Latvala erosi raastavasti viime syksynä julkkiskaunotar Maisa Torpasta, mutta tuohon aikaan Latvalalla oli muitakin ongelmia, sillä hän oli verokarhun kynsissä.

Latvala on asunut Monacossa jo yli 10 vuotta, mutta hän on vuosittain liian vähän aikaa ulkomailla, joten ei välty ansioverojen maksamisesta Suomeen. Hän kertoo käyvänsä asian tiimoilta verottajan kanssa läpi prosessia, joka alkoi jo vuonna 2018.

Latvalalla on nyt ulosotossa 4,8 miljoonan euron jäännösverot ja ulosottomies on iskenyt kyntensä hänen Helsingin asuntoonsa.

Myös Latvalan Puumalassa sijaitseva 1,3 hehtaarin tontille rakennettu pieni mökki ja rantasauna on ulosmitattu. Hän osti kyseisen tontin 137 000 eurolla vuonna 2017 ja mökkipaikan arvo on tällä hetkellä noin 250 000 – 300 000 euroa.

Latvalan ex-kihlattu Maisa Torppa omistaa myös mökistä 10 % osuuden, josta hän kertoo haluavansa eroon, koska ei halua liittyä Latvalan talousongelmiin millään tavalla. Torppa kuitenkin toivoo, että Latvala saa raha-asiansa kuntoon.

Lähde ja kuva mökistä: Seiska

Artikelikuva: Facebook





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT