KotiUutisetSeiska: Martina Aitolehti raivostui näistä Stefanin ja Sofian hurjista bileistä!

Seiska: Martina Aitolehti raivostui näistä Stefanin ja Sofian hurjista bileistä!


Martina Aitolehti erosi kihlatustaan Stefan Thermanista pääsiäisenä ja syytti miestään pettämisestä Sofia Belórfin kanssa.

Hieman myöhemmin Aitolehti julkaisi Instagramissa avautumisen, joka oli ilmiselvästi suunnattu Belórfille.

– Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja missä empatia?

Seiska on nyt julkaissut tarkempaa tietoa siitä, mihin Aitolehden viesti liittyi. Seiskan mukaan Therman palasi viime viikon tiistaina Helsinkiin Belórfin luokse vietettyään pari päivää Hangossa Aitolehden kanssa.

Seiska on saanut vinkkejä, että kohupari käynnisti jälleen hurjat bileet. Ensin he bailasivat Helsingin Kuusisaaressa erään liikemiehen asunnolla, jonka jälkeen he jatkoivat rymyämistä keskiviikon puolella Helsingin Eiranrannassa Martinan nimissä olevalla asunnolla. Therman on kirjoilla Hangossa, joten virallisesti Eiranrannan asunto on Martinan koti.

Seiskan mukaan Therman ja Belórf bailasivat asunnolla niin hurjasti läpi yön, että ”naapurit hiiltyivät pahemman kerran”.

Seiskan paparazzi näki Belórfin keimailemassa parvekkeella ”Stefun heiluessa hänen vierellään drinkkejä kumoten ja tupakkaa tuprutellen”.

Sofia ilmoitti eilen eronneensa miehestään Niko Ranta-ahosta, joka on tunnustanut törkeät huumausaine- sekä dopingrikokset ja hänelle vaaditaan 13 vuoden vankeutta Katiska-jutussa, jossa myös Sofia on syytettynä tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT