KotiUutisetMTV: Sofia Belórf erosi Niko Ranta-ahosta - "Haluan perheen ja miehen, joka...

MTV: Sofia Belórf erosi Niko Ranta-ahosta – ”Haluan perheen ja miehen, joka on läsnä”


MTV Uutiset kertoi tänään, että Sofia Belórf on eronnut avomiehestään Niko Ranta-ahosta.

Pari oli seurustellut 10 kuukautta, kun poliisi pidätti heidän aamuvarhain kotonaan viime kesänä. Belórf istui tutkintavankeudessa noin viikon, mutta Ranta-aho istuu edelleen.

Molemmat ovat syytettyjä Katiska-vyyhdissä, joka on Suomen historian laajin huumerikosjuttu.

Ranta-aho kielsi ensin pitkään syytteensä, mutta tunnusti yllättäen oikeudenkäynnin aikana noin kuukausi sitten törkeät huume- ja dopingrikokset, joista hänelle vaaditaan 13 vuoden vankeusrangaistusta.

Belórfia syytetään kahdesta tuottamuksellisesta rahanpesurikoksesta sekä huumausainerikoksesta. Belórf kiistää syytteensä ja MTV:n mukaan syyttäjä tulee vaatimaan hänelle muutaman kuukauden ehdollista rangaistusta.

Belórf ja Ranta-aho eivät ole saaneet tavata eikä jutella keskenään viime kesän jälkeen, mutta Belórf on tähän viikkoon saakka tunnustanut rakkauttaan Ranta-aholle.

Martina Aitolehti erosi miehestää Stefan Thermanista toisena pääsiäispäivänä ja sanoi, että Therman oli pettänyt häntä Belórfin kanssa. Belórf ja Therman ovat kiistaneet salasuhteen.

Belórf on kuitenkin julkaissut Instagramissa jäähyväisiä miehelleen ja tänään hän vahvisti MTV:lle muuttavansa pois Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta ja samalla myös eroavansa miehestään.

– Sen verran voin kommentoida, että muutan yksin uuteen kotiin. Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä, vaikka olen ollut todella rakastunut. Päätös on varmasti helpotus molemmille.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf tilitti MTV:lle.

Lähde: MTV Uutiset

Kuva: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT