KotiUutisetJohan on sotku! Aitolehti lähettelee sydämiä Thermanille ja Belórf jäähyväisiä Ranta-aholle?

Johan on sotku! Aitolehti lähettelee sydämiä Thermanille ja Belórf jäähyväisiä Ranta-aholle?


Seiska on uutisoinut viime aikoina ahkerasti sekavasta neliödraamasta, johon kuuluvat niin Martina Aitolehti ja Stefan Therman kuin Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho.

Koko soppa sai alkunsa, kun Seiska paljasti paparazzikuvilla Thermanin viettäneen paljon aikaa Belórfin kanssa, joka taas ei ole ollut yhteydessä mieheensä, Katiska-jutussa törkeät huumausaine- ja dopingrikokset tunnustaneeseen Ranta-ahoon. Belórf vakuutti rakkautta mieheensä vielä tunnustuksen jälkeen, mutta sitten tilanne Seiskan mukaan muuttui.

Martina Aitolehti erosi kihlatustaan toisena pääsiäispäivänä ja syytti erosta Belórfia, joka on Thermanin tavoin väittänyt medialle, että he ovat vain ystäviä. Seiskan saamien tietojen mukaan Therman olisi kuitenkin myöntänyt pettämisen Aitolehdelle pääsiäisenä.

Aitolehden mukaan eron on lopullinen ja torstaina hän julkaisi Instagramissa nähtävästi suoraan Belórfille suunnatun kirjoituksen.

– Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä ja moraali ja missä empatia?

Nyt Aitolehti on kuitenkin julkaissut Instagramissa kuvan ja videon Hangosta, jossa hän on Thermanin kanssa. Kuvassa ”palvelu pelaa” ja videolla ovat hänen koiransa sekä Therman sängyssä. Aitolehti on liittänyt julkaisuihinsa useita sydän-emojeja.

Sofia Belórf puolestaan on julkaissut kaksi kirjoitusta, joissa molemmissa Seiskan mukaan viitataan jäähyväisiin Niko Ranta-aholle.

– Muista tämä: Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan OK jättää ihminen taakse. Mene, ja etsi itsesi. Maailma on sinun ja elämä jatkuu, kuului Belórfin ensimmäinen teksti.

– She misses him but she wants to forget [suom. nainen ikävöi miestä, mutta haluaa unohtaa], luki toisessa julkaisussa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT