Koti Uutiset Onko tässä rohkein koskaan Sofia Belórfista otettu kuva?

Onko tässä rohkein koskaan Sofia Belórfista otettu kuva?
Fitnesskaunotar Sofia Belórf, 30, on ehtinyt olla monessa mukana.

Viime kuukausina Sofia on ollut otsikoissa Katiska-vyyhdissä, jossa hänen avomiehensä Niko Ranta-aho tunnusti syyllisyytensä törkeisiin huumausaine- sekä dopingrikoksiin ja hänelle vaaditaan 13 vuoden maksimirangaistusta. Sofiaa syytetään Katiska-jutussa kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta. Pari ei ole voinut puhua toisilleen viime kesän jälkeen, koska Ranta-aho on ollut siitä lähtien tutkintavankeudessa.

Toissa viikolla Martina Aitolehti syytti, että Sofia rikkoi hänen ja kihlattunsa Stefan Thermanin monivuotisen suhteen. Martinalla ja Stefanilla on yhteinen tytär. Sofia ja Stefan ovat kiistäneet syytökset.

Martinalla ja Sofialla on ollut kiistaa ennenkin. Kaunotarten välillä oli The Weeknd -festivaalilla kesällä 2017 raju käsirysy, josta Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Martinan maksamaan 40 päiväsakkoa, eli yhteensä 1 320 euroa Belórfin pahoinpitelystä.

Kauan ennen kohuja Sofia oli sukunimeltään Ruusila ja hän osallistui missikisoihin. Vuonna 2009 hän alkoi seurustella Big Brotherissa kaksi vuotta aiemmin kolmanneksi sijoittuneen Scandinavian Hunks -tanssija Niko Nousiaisen kanssa. Seuraavana vuonna Sofia voitti Miss Helsinki -kilpailun. Samana vuonna Niko osallistui uudelleen Big Brotheriin ja voitti. Pari meni naimisiin vuonna 2012, jolloin Sofia voitti myös Monster Girl 2012 -tittelin. Tuolloin Sofia kertoi haaveilevansa kahdesta lapsesta ja cityperheestä Espoossa. Alla kaunottaren uhkea poseeraus samalta vuodelta.

Sofia ja Niko erosivat vuonna 2017, jolloin Sofia vaihtoi sukunimensä Belórfiksi äitinsä mukaan.

Belórf on myös menestynyt fitness-urheilija. Hän voitti esimerkiksi vuonna 2015 Suomen mestaruuden Nordic Fitness Expo -tapahtumassa, jonka lisäksi hän voitti maailmanmestaruuden IFBB World Fitness Championships -kisoissa.

Ylin kuva: Instagram

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje