KotiUutisetBackstreet Boysin jäsenet esittivät hittibiisin kodeistaan käsin - upea video!

Backstreet Boysin jäsenet esittivät hittibiisin kodeistaan käsin – upea video!
Vuonna 1993 Yhdysvalloissa perustettiin Backstreet Boys, joka on yksi maailman suosituimmista poikabändeistä, ellei jopa suosituin. Bändiin kuuluvat A.J. McLean, Brian Littrell, Howie Dorough, Nick Carter ja Kevin Richardson.

”Bäkkäreiden” levyjä on myyty kaiken kaikkiaan huimat 130 miljoonaa, eikä tälle upealle tarinalle ole loppua näkyvissä. Bändin DNA World Tour -kiertueen pitäisi alkaa 11. toukokuuta. Tosin maailmalla jylläävällä koronaviruspandemialla saattaa olla kiertueen alkupäivämäärään vaikutusta.

Hiljattain herrat päättivät piristää koronakaranteenissa olevia fanejaan esittämällä ”I Want It That Way” -hittinsä olohuonekonserttina siten, että jokainen oli omassa kodissaan. Materiaaleista koostettiin upea video, jonka voit katsoa alta!

https://www.youtube.com/watch?v=5G7nHRgfuvA

Kuva: YouTube
VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje