KotiPelitEntisen superparin välit lämpenivät - nyt lyödään vetoa, palaavatko Jennifer Aniston ja...

Entisen superparin välit lämpenivät – nyt lyödään vetoa, palaavatko Jennifer Aniston ja Brad Pitt yhteen!


Hollywoodin supertähdet Jennifer Aniston, 50, ja Brad Pitt, 56, nousivat alkuvuodesta otsikoihin selvästi lämmenneiden väliensä ansiosta.

15 vuotta sitten eronnut pari törmäsi nyt toisiinsa varsin julkisesti Screen Actors Guild Awards -gaalan takahuoneessa, ja heidän välillään oli selvästi nähtävissä positiivista kipinöintiä. Aniston voitti gaalassa palkinnon roolista tv-draamasarjassa The Morning Show. Pitt puolestaan voitti palkinnon sivuroolista elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood. Pari halasi ja onnitteli toisiaan hyvin tunteellisesti.

Aniston ja Pitt tapasivat toisensa myös Oscar-gaalan jälkibileissä, jolloin Aniston onnitteli Pittiä exänsä saamasta parhaan miessivuosan Oscar-palkinnosta edellä mainitusta elokuvasta. Aniston ja Pitt eivät ole itse suoraan kommentoineet mahdollista romanssia, mutta Anistonin lähipiiristä on myönnetty, että molemmat ovat nykyisin hyviä ystäviä. Tämän on myöntänyt myös Pitt.

Aniston ja Pitt menivät naimisiin vuonna 2000. Parin tiet erosivat vuonna 2005, kun Pittin ja vastanäyttelijänsä Angelina Jolien välille oli syttynyt romanssi elokuvan Mr. and Mrs. Smith kuvauksissa.

Pitt meni Jolien kanssa naimisiin vuonna 2014, mutta Jolie haki eroa jo vuonna 2016. Pittin ja Jolien eroa sävytti pitkä ja katkera huoltajuustaistelu kuudesta lapsesta ja ero astui lopullisesti voimaan vasta viime vuoden huhtikuussa.

Aniston meni naimisiin näyttelijä Justin Therouxin kanssa vuonna 2015, mutta pari ilmoitti erostaan vuonna 2018.

Pitt lopetti ongelmia aiheuttaneen alkoholinkäyttönsä sen jälkeen, kun hän erosi Joliesta. Pitt oli mukana Anistonin 50-syntymäpäivillä viime vuoden helmikuussa ja hänen on kerrottu osallistuneen myös Anistonin kotonaan viettämään ja julkkiksia vilisseeseen joulujuhlaan.

Supinat superparin mahdollisesta uudesta romanssista ovat käyneet niin kuumina, että Mr Green avasi heidän yhteenpaluulleen vetokohteen. Vetoa lyödään siitä, ilmoittavatko he seurustelevansa tänä vuonna tai menevätkö he jopa naimisiin ennen vuoden loppua. Molemmat ovat juuri nyt karanteenissa omissa luksusasunnoissaan Los Angelesissa, mutta myöhemmin tänä vuonna alkavaa seurustelua pidetään mahdollisena kertoimella 4.00. Ex-superparin häihin kertoimenlaskijat eivät kovin vahvasti ainakaan vielä usko, sillä hääuutiset tänä vuonna toisivat vedonlyöjien rahat takaisin 14-kertaisesti.

Myös Anistonin tähdittämälle Frendit-sarjan tulevalle erikoisjaksolle on luotu vetokohde, jossa voi esimerkiksi arvuutella jakson nimeä tai jopa mahdollisen uuden sarjan julkistamista.

Alla kertoimia Brad Pittistä, Jennifer Anistonista ja Frendit-sarjasta.

Tiedottavat julkisesti ennen 31.12.2020, että aikovat mennä naimisiin.

Kyllä 14.00

Ilmoittavat julkisesti seurustelustaan ennen 31.12.2020.

Kyllä 4.00

Brad Pitt on mukana The Morning Show -sarjan 2. kaudella näyttelijänä tai vierailijana

Kyllä 7.00

Frendit-sarjan uusi erikoisjakso on saatavilla HBO Max -alustan virallisen julkistamisen yhteydessä.

Kyllä 1.05

Ei 7.50

Frendit-sarjan uuden erikoisjakson nimi

The One Where They Got Back Together 1.25

The One With The Reunion 3.50

HBO Max vahvistaa virallisesti uuden Frendit-sarjan kauden vuoteen 2021 mennessä.

Kyllä 34.00

Pelikohde: Mr Green

Kuva: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT