Lukijat kertovat: kun kotiin tuli seksivalistuspaketti

Kirjoittaja : 5.3.2020

Ysärillä kotiin jaettiin seksivalistuspaketti, jossa kerrottiin asioita elämän kypsemmän vaiheen asioista. Lukijamme kertoi oman kokemuksensa tästä.

Se oli jotain 90-luvun alkua, kun sain aika henkkohtaista postia. Siinä oli tyttö tissit paljaana ja poika pelkissä alushousuissa. Molemmat seisoivat vastakkain ja kädet olivat pyllyissä kiinni. Mukana oli kondomi, jonka vieressä luki jotain tyyliin ”ole hyvä, opettele…” blaa blaa.

Itselläni ei ollut tuolloin kokemusta naisista vielä minkään vertaa. Tilanne muuttui kiusalliseksi, kun pari vuotta nuorempi broidi käveli huomaamatta huoneeseeni ja näki esitteessä olevan tytön paljaat rinnat. Toisessa kuvassa poika suuteli sohvalla makaavan puolialastoman tytön vatsaa tai rintoja. Heti alkoi armoton piikittely ja irvailu, meni melkein tappeluksi.

Lopulta heitin veljen ulos huoneestani, ovi säppiin ja rokki soimaan. Sain viimein olla rauhassa. Seuraavana lauantaina herätin veljeni aikaisin Murharyhmä-sarjan tunnarilla, kuitaten näin ärsyttävän piikittelyn.

– Jäbä


Lukijoiden kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät *Hot Hits

Nyt soi

Nimi

Artisti

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje