KotiUutisetLukijat kertovat: kun kotiin tuli seksivalistuspaketti

Lukijat kertovat: kun kotiin tuli seksivalistuspaketti


Ysärillä kotiin jaettiin seksivalistuspaketti, jossa kerrottiin asioita elämän kypsemmän vaiheen asioista. Lukijamme kertoi oman kokemuksensa tästä.

Se oli jotain 90-luvun alkua, kun sain aika henkkohtaista postia. Siinä oli tyttö tissit paljaana ja poika pelkissä alushousuissa. Molemmat seisoivat vastakkain ja kädet olivat pyllyissä kiinni. Mukana oli kondomi, jonka vieressä luki jotain tyyliin ”ole hyvä, opettele…” blaa blaa.

Itselläni ei ollut tuolloin kokemusta naisista vielä minkään vertaa. Tilanne muuttui kiusalliseksi, kun pari vuotta nuorempi broidi käveli huomaamatta huoneeseeni ja näki esitteessä olevan tytön paljaat rinnat. Toisessa kuvassa poika suuteli sohvalla makaavan puolialastoman tytön vatsaa tai rintoja. Heti alkoi armoton piikittely ja irvailu, meni melkein tappeluksi.

Lopulta heitin veljen ulos huoneestani, ovi säppiin ja rokki soimaan. Sain viimein olla rauhassa. Seuraavana lauantaina herätin veljeni aikaisin Murharyhmä-sarjan tunnarilla, kuitaten näin ärsyttävän piikittelyn.

– Jäbä





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT