Koti Uutiset Tomas Ledin elokuussa Suomeen

Tomas Ledin elokuussa Suomeen
Vuosikymmenien ajan suomalaisten suursuosikkina säilynyt ruotsalaisartisti Tomas Ledin saapuu En Nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueellaan Suomeen. Ledin nähdään Vaasa Festivalilla perjantaina 7.8. ja Tammisaaren Stallörsparkenissa 8.8.2020.

Pohjoismaista kesää on lähes mahdotonta ajatella ilman Ledinin ikonista ”Sommaren är kort” -kappaletta. Melkeinpä Ruotsin kansallisomaisuudeksi muodostunut kappale ei kuitenkaan ole Tomas Ledinin ainoa jättihitti, vaan mies on yhteislaulattanut ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia myös useilla muilla rakastetuilla sävelmillään, joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa ”Blå, blå känslör” ja ”En dag på stranden”.

Pitkän ja värikkään artistiuran tehneen Tomas Ledinin viime vuosien saavutuksiin kuuluvat kriitikkojen ylistämä yhden miehen ja kitaran akustista musiikkia ja lämminhenkisiä muisteloita sisältänyt, televisioitu pubishow Skarpt läge sekä hänen laulelmiinsa pohjautuva koko illan elokuva En del av mitt hjärta. Hiljattain Ledin esiintyi Tukholmassa ainutlaatuisella erikoiskeikalla, jolla hän soitti menestysalbuminsa Tillfälligheternas spel kokonaisuudessaan ja vastaili yleisökysymyksiin, tarinoiden uskomattomasta urastaan ja musiikillisista vaikutteistaan Bruce Springteenistä Bob Dylaniin.

Yhteislaulua, kansanjuhlaa ja kauniita muistoja on luvassa myös tulevassa elokuussa, kun ikisuosikki kiertää Pohjoismaita suuren En nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueensa merkeissä. Suomen kesä on ehkä lyhyt, mutta vuonna 2020 sen parhaat palat kuullaan elokuussa Vaasassa ja Tammisaaressa.

Tsekkaa video alta – onko tullut laulettua tämän biisin mukana?

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje