KotiUutisetVau, mikä muodonmuutos! Minttu Kaulanen julkaisi upean kuvavertailun

Vau, mikä muodonmuutos! Minttu Kaulanen julkaisi upean kuvavertailun


Lapin suurinta kyläkauppaa pyörittävän Sampo Kaulasen vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen oli viime vuonna mukana Suurin pudottaja -ohjelmassa ja teki sen myötä suuren elämäntapamuutoksen.

Minttu julkaisi Instagramissa upean kuvaparin, josta näkyy, miten paljon hänen ulkomuotonsa on muuttunut noin puolentoista vuoden aikana.

– Luota prosessiin. 🔥 Heinäkuusta 2018 helmikuuhun 2020. Paino ei tullut muutamassa viikossa, joten se ei myöskään katoa muutamassa viikossa. 💪🏽 Työ on vielä kesken – terveyteni tulee etusijalla! ❤️, Minttu kirjoittaa kuvatekstissä.

Marraskuussa Minttu julkaisi alla olevan vertailun, jonka kuvat oli otettu kolmen kuukauden välein. 171-senttinen kyläkauppiaan rouva painoi Suurin pudottaja -kuvausten alussa 92,5 kiloa ja pudotti sen aikana 6,5 kiloa. Kuten yläpuolelta näkyy, painoa on sen jälkeen pudonnut vielä rutkasti lisää.

Alla upea 28. joulukuuta julkaistu alusvaatekuva, jonka yhteydessä Minttu korostaa myös sisäisen muutoksen tarpeellisuutta elämäntaparemontissa.

– Olkoon minulle myös vuosi 2020 sellainen vähemmän itseäni sättivä, enemmän itseäni arvostava ja juurikin omaa kehoa kuunteleva.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT