KotiYsäriMuistatko vielä nämä drinkit? Millä niistä lähti ilta parhaiten käyntiin?

Muistatko vielä nämä drinkit? Millä niistä lähti ilta parhaiten käyntiin?
Lonkerot, oluet ja siiderit ovat kovin tavallisia illan ensimmäiseksi vaihtoehdoksi, kun kävellään baaritiskille tilaamaan, mutta monet tykkäävät myös drinkeistä.

Alla muutamia lukijoiden suosikkidrinkkejä takavuosilta. Muistatko vielä niitä ja minkä niistä sinä ottaisit tänä päivänä?

1. Itsemurha

– Tämä toimi ysärillä, toimii edelleen. Kaverit eivät voi sietää tätä, koska se löyhkää ja maistuu kuulemma hammastahnalle. Mun makuun parempaa starttidrinksua ei ole. Kerralla huiviin ja ilta alkaa onnistuneesti, kertoo Ismo.

2. Mansikkamargarita

– Mä oon kai se kuuluisa baarimikkojen painajainen, kun tilaan aina vaan hankalia juomia ja tiskille tulee joka kerta jonoa. Tälle ei löydy voittajaa. Jano vaan kasvaa, kun kattelen drinkin tekoa tiskin toiselta puolelta ja pääsen lopultakin asettamaan sen lasin huulilleni. Nuoruusaikojen lempidrinksu, kertoo partygirl73.

3. Long Island Ice Tea

– Mikäli seuralaiset ovat jo pahasti edellä humalan kehittämisen suhteen, niin tämä drinkki tuli jo nuorena tutuksi. Mä olen sen verran nirso, että ootan aina tätä juomaa alusta asti tehtynä. En mistään valmiista pullosta. Hyvää kannattaa odottaa, tarinoi Ville.

4. Tom Collins

– Tässä juomassa on just sellaista kivaa makeutta, joka ei hyökkää liikaa päälle. Sitä pitää nautiskella, maistella ja sekoitella välillä. Sopivan jäisenä ihan ykkönen. Yks tällanen on illassa vakio. Kaverille isot kiitokset, kun suositteli tätä mulle ysärin alkuvuosina, kun olin ekaa kertaa baarissa, muistelee Pera.

5. Mojito

– Asuin joskus yli 20 vuotta sitten Helsingin keskustan lähellä ja lähimpään baariin oli kotiovelta 12 askelta. Mojito oli aina maun puolesta mun valinta, oli sitten aikainen aamu tai baari-illan ensimmäinen. Lähti aina päivä tai ilta hyvin käyntiin, muistelee Sande.

Eikö omaa suosikkiasi löytynyt listalta? Kerro meille omasi täällä!

Kuvat: Pixabay, Instagram / foodshastra, aboutdrinksandbars
VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje