KotiUutisetLukijat kertovat: Salaista hipsintää addiktion perään

Lukijat kertovat: Salaista hipsintää addiktion perään
”Kaverin kanssa oltiin hulluna tietokonepeleihin ja käytännössä kaikki vapaa-aika meni niiden parissa. Vanhempani toppuuttelivat aina nukkumaan, kun kello läheni illan myöhäistunteja, mutta emme olisi millään tahtoneet lopettaa, vaikka oli koulupäivä.

Myöhemmin kehitettiin kaverin kanssa tapa, jolla pelisessiota pystyi jatkamaan. Toivottelin tavalliseen tapaan kaverille moit eteisessä ja sanoin vanhemmille meneväni nukkumaan alakertaan – omaan huoneeseeni. Kaveri kiersi sovitusti takapihan kautta terassille ja ruuvasin pienen tuuletusikkunan rajoittimesta pari ruuvia irti, että hän mahtui ikkunasta sisään. Sitten piti vain olla hiljaa ja ovi tietysti visusti lukossa. Pelit jatkuivat usein pikkutunneille asti, vaikka kaveri ”lähti kotiin” jo iltayhdeksän ja kymmenen välillä.

Koulussa kuultiin usein saman luokan hepuilta, että ”tyypit on ihan pierussa!” kun oltiin niin väsyneitä.”

-xMan

Kuva: Pixabay

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje