KotiUutisetLukijat kertovat: Vuorikiipeilyä kerrostalossa

Lukijat kertovat: Vuorikiipeilyä kerrostalossa


”Asuin ysärillä pienenä kerrostalokeskittymässä, jossa oli paljon samanikäisiä kavereita. Suosikkihuviamme oli leikkiä jos jonkinlaisia lasten leikkejä, lähinnä jotain piiloutumiseen liittyviä juttuja tai juoksemista, jossa poliisit jahtasivat rosvoja, eli lasten kielellä ”polee ja rofee” tai sitten keinupersistä, koska aina joltakin löytyi pallo leikkeihin mukaan.

Vanhempamme olisivat repineet silmät päästään jos olisivat kuulleet, mitä joskus teimme talon päädyssä. Kiipesimme nelikerroksisen talon katolle tikkaita pitkin ja kävimme juoksentelemassa pitkin hiekalla peitettyjä kattoja. Kenellekään ei koskaan käynyt mitään, mutta se olisi taatusti ollut pelottava näky vanhemmille, kun 4-6-vuotiaat nassikat kiipeilivät uhkarohkeasti ”valloittamaan Mount Everestiä”. Luonnollisesti otimme aikaa, kuka kiipesi katolle nopeimmin ja alas.”

-vuorikiipeilijä

Kuva: Pixabay
JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje