Lukijat kertovat: Hulttiot kuriin

Kirjoittaja : 3.2.2020

”Kaveriltani varastettiin joskus pyörä ja hän harmitteli sitä kovin. Tykkäsimme tuolloin käydä paikallisessa uimahallissa polskimassa ja matka taitettiin kävellen. Kun tulimme eräänä päivänä takaisin, niin ohitsemme ajoi poika pyörällä kaverinsa kanssa ja kaverini tunnisti välittömästi pyöränsä ”hei toi on mun fillari!” Pyörä oli sen verran erikoinen ettei siitä voinut erehtyä.

Pyörävaras selvästi huomasi huudon ja yritti polkea karkuun, mutta nopeakinttuisena vesselinä juoksin pöllityn pyörän taakse ja nappasin tarakasta kiinni. Annettiin pieni opetus varkaalle, eipähän toiste harrasta moista touhua.”

-Jukkis

Kuva: Pixabay


Lukijoiden kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät *Jatka selausta

Hot Hits

Nyt soi

Nimi

Artisti

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje