KotiUutisetLukijat kertovat: Hulttiot kuriin

Lukijat kertovat: Hulttiot kuriin
”Kaveriltani varastettiin joskus pyörä ja hän harmitteli sitä kovin. Tykkäsimme tuolloin käydä paikallisessa uimahallissa polskimassa ja matka taitettiin kävellen. Kun tulimme eräänä päivänä takaisin, niin ohitsemme ajoi poika pyörällä kaverinsa kanssa ja kaverini tunnisti välittömästi pyöränsä ”hei toi on mun fillari!” Pyörä oli sen verran erikoinen ettei siitä voinut erehtyä.

Pyörävaras selvästi huomasi huudon ja yritti polkea karkuun, mutta nopeakinttuisena vesselinä juoksin pöllityn pyörän taakse ja nappasin tarakasta kiinni. Annettiin pieni opetus varkaalle, eipähän toiste harrasta moista touhua.”

-Jukkis

Kuva: Pixabay
VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje