Koti Ysäri Muistatko tämän 90-luvun suosikkisarjan legendaarisen alkutunnarin? Katso!

Muistatko tämän 90-luvun suosikkisarjan legendaarisen alkutunnarin? Katso!
Äärirajoilla (The Outer Limits) oli kauhun, mielikuvituksen ja selittämättömien ilmiöiden teemoja huokuva tv-sarja, joka koki ”toisen tulemisen”, kun siitä tehtiin peräti 154 jaksoa sisältänyt uudisversio. Alkuperäisessä 60-luvun sarjassa oli nähty 49 jaksoa.

Äärirajoilla-sarjan mielenkiintoisimpia puolia olivat sen mielikuvituksellisuus, jännitys ja paikoin myös kauhu, jotka ilmenivät todella moninaisissa muodoissa. Tavallisesti asioilla oli kaksi ääripäätä – kun jotakin positiivista tapahtui, vaara kasvoi kasvamistaan. Esimerkkinä eräs mies oli uskomattoman onnensa ansiosta lähes kuolematon, mutta hänen epätoivonsa ja tuurinsa heijastui muihin ihmisiin äärimmäisenä epäonnena, joka johti usein manalan majoille. 

Äärirajoilla keräsi loistavia arvosteluja muun muassa Internet Movie Databasessa, jossa 60-luvun sarjalla on peräti 8,2 pisteen keskiarvo kymmenestä, eikä ysäriversio jää kuin muutaman kymmenyksen tämän taakse.

Tässä sarjan legendaarisen tyylikäs alkutunnari!Kokonaisuutena Äärirajoilla tarjosi herkullisia tunnelmapaloja kauhun, viihteen, mystiikan ja jännityksen saralla.

Kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje