KotiYsäriMuistatko vielä Markus Kajon lakoniset heitot? Tätä kaikkea oli Naurun paikka!

Muistatko vielä Markus Kajon lakoniset heitot? Tätä kaikkea oli Naurun paikka!
Markus Kajon juontama Naurun paikka oli ysärillä ehdottomasti viikon kohokohta, kun ihmisten lähettämiä kotivideoita katseltiin ruudulta! Videoiden laatu oli tuon ajan vhs-videokameratasoa, mutta ne olivat sitäkin hauskempia.

Tätä nykyä vastaavat pätkät katsotaan useista videotoistopalveluista, mutta ysärillä siinä oli aivan uudenlainen meininki, kun kuuli juontajan kommentit ja mielipiteet erilaisista tilanteista heti tuoreeltaan.

Kotivideoilla nähtiin muun muassa tanssilattialla olutta juova mies, joka tanssahteli varsin kepeästi kameran edessä ilman paitaa – mutta näky aiheutti spontaanin naurunpurskahduksen, sillä miehen viisikerroksinen vatsamakkaraosasto hölskyi todella hulvattoman näköisesti.

Erilaisista dominovideoista parhaiten on jäänyt mieleen pitkä videokasettikotelodomino, jossa tyhjät kotelot etenivät hyllyjä ja lattioita pitkin, päättyen lopulta valtavan ”kotelomeren” kautta ison spiraalin keskustaan.

Naurun paikkaa arvostettiin myös suomalaisessa tv-palkintogaalassa, sillä se pokkasi sekä Telvis- että Venla-palkinnot kertaalleen.

Alla yksi ohjelman jakso.Kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje