KotiYsäriYsärityttöjen unelmabändi - Backstreet Boys!

Ysärityttöjen unelmabändi – Backstreet Boys!
Naisten kirkuminen oli tuttu ilmiö, kun ysärin alussa pinnalle pulpahtanut viisihenkinen nuorten kollien ryhmä Backstreet Boys pomppasi esiintymislavalle! Miten monta kertaa sitä tulikin törmättyä tilanteeseen, jossa koulun tauluille oli kirjoitettu rakkaudentunnustuksia bändin jäseniä kohtaan ja opettajat kiroilivat avatessaan liitutaulun siivekkeet – vain löytääkseen niiden alta ties mitä töherryksiä. Tuolloin tuli nähtyä myös tietynlaista vastakkainasettelua sukupuolten välillä, liekö sitten ollut jopa mustasukkaisuutta?

Joka tapauksessa, olihan se pakko myöntää, että BSB esitti hyvää musiikkia, varsinkin hittiosastolla. Etenkin superhitti ”Everybody” soi diskoissa ja baareissa kestohittinä pitkän aikaa, mikäli pop- ja rock-osasto sisältyi menopaikan DJ:n soittolistalle viikonloppuna. Maailmanlaajuisesti 130 miljoonaa myytyä albumia kertoo kaiken ”Bäkkäreiden” suosiosta.

Aikoinaan The Beatles kertoi faniensa kirkumisen olevan niin korkealla volyymilla, että he lauloivat huvikseen mitä mieleen tulee, sillä kirkuna peitti kaiken muun alleen. Sille tasolle tuskin yksikään toinen bändi enää pääsee, mutta meteli on silti korkealla esimerkiksi alla olevalla videolla, jossa Backstreet Boys panee parastaan esiintymislavalla noin 26 vuotta sitten.Taannoin Backstreet Boys järjesti faniristeilyn, johon lippuja myytiin hulppealla 800-1800 dollarin hintahaarukalla! Hintaan sisältyi bilettämistä, kysy ja vastaa -tilaisuuksia, kahdet isommat bileet niin laivan kannella kuin myös rannalla sekä valokuvausta. Tapahtuman juontajina toimivat bändin jäsenet.

Triviapalan aiheena on Nick Carter, joka liittyi Backstreet Boysiin taannoin vain 12-vuotiaana, ollen sen nuorin jäsen. Carter toimi bändissä laulajana, kitaristina ja rumpalina.

Kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje