Koti Ysäri Ysärityttöjen unelmabändi - Backstreet Boys!

Ysärityttöjen unelmabändi – Backstreet Boys!
Naisten kirkuminen oli tuttu ilmiö, kun ysärin alussa pinnalle pulpahtanut viisihenkinen nuorten kollien ryhmä Backstreet Boys pomppasi esiintymislavalle! Miten monta kertaa sitä tulikin törmättyä tilanteeseen, jossa koulun tauluille oli kirjoitettu rakkaudentunnustuksia bändin jäseniä kohtaan ja opettajat kiroilivat avatessaan liitutaulun siivekkeet – vain löytääkseen niiden alta ties mitä töherryksiä. Tuolloin tuli nähtyä myös tietynlaista vastakkainasettelua sukupuolten välillä, liekö sitten ollut jopa mustasukkaisuutta?

Joka tapauksessa, olihan se pakko myöntää, että BSB esitti hyvää musiikkia, varsinkin hittiosastolla. Etenkin superhitti ”Everybody” soi diskoissa ja baareissa kestohittinä pitkän aikaa, mikäli pop- ja rock-osasto sisältyi menopaikan DJ:n soittolistalle viikonloppuna. Maailmanlaajuisesti 130 miljoonaa myytyä albumia kertoo kaiken ”Bäkkäreiden” suosiosta.

Aikoinaan The Beatles kertoi faniensa kirkumisen olevan niin korkealla volyymilla, että he lauloivat huvikseen mitä mieleen tulee, sillä kirkuna peitti kaiken muun alleen. Sille tasolle tuskin yksikään toinen bändi enää pääsee, mutta meteli on silti korkealla esimerkiksi alla olevalla videolla, jossa Backstreet Boys panee parastaan esiintymislavalla noin 26 vuotta sitten.Taannoin Backstreet Boys järjesti faniristeilyn, johon lippuja myytiin hulppealla 800-1800 dollarin hintahaarukalla! Hintaan sisältyi bilettämistä, kysy ja vastaa -tilaisuuksia, kahdet isommat bileet niin laivan kannella kuin myös rannalla sekä valokuvausta. Tapahtuman juontajina toimivat bändin jäsenet.

Triviapalan aiheena on Nick Carter, joka liittyi Backstreet Boysiin taannoin vain 12-vuotiaana, ollen sen nuorin jäsen. Carter toimi bändissä laulajana, kitaristina ja rumpalina.

Kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Oulun perhesurman isä tuli julkisuuteen

Poliisi löysi oululaisesta majoitusliikkeestä kuolleina 70-luvulla syntyneen perheenäidin ja kaksi hänen alaikäistä lastaan maanantaina. Tuolloin kävi ilmi, että kyseessä olivat sunnuntaina kadonneeksi...

Kim Kardashian tyrmäävänä bikineissä porealtaan reunalla – katso kuumat kuvat!

Kuten varmasti monet tietävät, niin Kim Kardashian, 40, tuli aikoinaan tunnetuksi Kardashianit-tositelevisiosarjan kautta. Hän on kuitenkin ollut mukana monissa bisneksissä vuosien varrella...

Tyttäret meikkasivat isänsä – katso huvittavat kuvat!

Mikäpä olisikaan sen mukavampaa kuin viettää aikaa lastensa kanssa touhuten. Tietyssä iässä tyttöjä alkaa kiinnostamaan äidin meikit ja niitä pitää tietenkin päästä...

Tässä on oltava niukkasanaisin kirja ikinä – katso erikoinen kuva!

Reddit-verkkoyhteisön käyttäjä megaTres teki päivityksen meditaatiota käsittelevästä kirjasta, joka on tarkoitettu aloittelijoille hengityksen perusharjoituksiin. Postauksessa olevan kuvan yhteydessä kerrottiin,...

Ilotytön päiväkirja: Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä

Vastikään nähtiin julkisuudessa 27-vuotias ilotyttö Isa Häkkinen. 27-vuotias nainen tuli julkisuuteen omalla nimellään ja kasvoillaan. Se on todella harvinaista....

Tästä päivän naurut – autokorjaamon valvontakamera tallensi mykistävän näyn!

Mikäpä sitä olisi muu luontainen reaktio kuin vääntää vimmatusti rattia, jos näkee auton edessä valtavan kuopan? Näin toimi kuski tälläkin kertaa, mutta...

Tämä video järkyttää, älä katso jos olet herkkä – näin syötetään kyyhkysiä

Tämä video on järkyttävää materiaalia, eikä sitä tule katsoa, jos on herkkä. Tämä video on kuitenkin osoitus siitä, kuinka...

The Flash -supersankarisarjasta ei menoa ja meininkiä puutu!

Supersankarisarja The Flash perustuu Salama-sarjakuvahahmoon, jonka on luonut DC Comics -kustantamo. Siinä näyttelijä Grant Gustin esittää rikospaikkatutkija Barry Allenia, joka asuu kuvitteellisessa...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje