KotiUutisetOlli: "Tällä kysymyksellä olen aina saanut naisen ravintolasta matkaani"

Olli: ”Tällä kysymyksellä olen aina saanut naisen ravintolasta matkaani”


No tämäpä mielenkiintoista. Annetaan Ollin kertoa.

Ja Ollihan kertoo.

Olli heitti tarinansa Facebookin Mutsit vs. faijat -nimisessä keskusteluryhmässä, jossa kerättiin hyviä iskukikkoja eli niin sanottuja ”laineja” tulevaan pikkujoulukauteen. Korona on toivottavasti helpottamassa ja koronapassit mahdollistavat ravintoloiden pitkän aukiolon. Niinpä siis kansaa ravintoloissa riittää.

Ollin vinkki on tämä:

-Olen kysynyt yhden kysymyksen: annatko pillua tai lähdetäänkö naimaan.

Luonnollisesti Olli toteaa, että asian voi esittää hienotunteisemminkin. Riippuen vastaanottajan huumorintajusta ja tilanteesta.

-Aina kuitenkin vaaditaan keskustelua. Et voi vain mennä töksäyttämään jollekin tällaista kesken illan. Tällaisena me too -aikana joku vissiin soittaisi poliisitkin, Olli nauraa.

-Mutta jos olette viihtyneet siinä illan aikana yhdessä, niin ei ole mitenkään rikollista kertoa että on viehättynyt toisesta ja haluaisi intiimiä kanssakäymistä. Se ei ole häirintää, se on kysymys ja tiedustelu.

Ollilta kysytään että kuinka usein kikka on toiminut.

-Usein. Olen mä saanut märän rätin kasvoillekin monta kertaa. Mutta tämä täytyy tehdä siten että toistaa kysymyksen ravintolaillan aikana mahdollisimman monelle. Nopeat elävät.





SUOSITUIMMAT