KotiUutiset81-vuotias nainen meni naimisiin 36-vuotiaan miehen kanssa – "en ole rattopoika!"

81-vuotias nainen meni naimisiin 36-vuotiaan miehen kanssa – ”en ole rattopoika!”


Eläkeikäinen brittiläisnainen kertoi avoimesti suhteestaan yli puolet nuorempaan mieheen This Morning -nimisessä ohjelmassa.

Iris Jones, 81, kohahdutti menemällä naimisiin 36-vuotiaan egyptiläisen, Mohammedin, kanssa. Jones ei ujostellut, kun hän kertoi tv-ohjelmassa yksityiskohtaisesti parin ensimmäisestä yöstä, saaden ohjelman juontajat punastumaan.

Pari oli tavannut Facebookin kautta, ja myös naimisiinmeno tapahtui sen välityksellä.

– Vaihdoimme monia dokumentteja ja allekirjoitimme niitä sekä sormenjäljillä että nimikirjoituksillamme. Kun saimme ne takaisin, niin niissä kerrottiin meidän olevan naimisissa. Mutta kaikki on kirjoitettu arabiaksi, joten en tiedä mitä niissä lukee. Voi olla, että niissä sanotaan minun olevan mieheni peukalon alla, mutta siihen en lähde, kertoo Jones.

Kun Irikseltä kysyttiin, miten pari juhli naimisiinmenoaan, niin vastaus yllätti.

– Kävimme KFC:ssä syömässä kanaa, ranskalaisia ja limua. Jos syön maustettua ruokaa, niin ravaan vessassa kaiken aikaa. Eihän nyt sellaista voi kokea hääpäivänä, vai mitä? toteaa Jones.

Myös Mohammed kertoi suhteestaan Iriksen kanssa.

– Olin erittäin hermostunut, mutta nähdessäni Iriksen tiesin sen olevan tosirakkautta. Olen erittäin onnekas, että löysin tällaisen naisen. En välitä missä asumme, oli hän rikas tai köyhä, haluan vain olla Iriksen kanssa. Hän saa päättää, mihin asetumme asumaan. Se voi olla esimerkiksi Iso-Britannia tai Egypti, kertoo Mohammed.

Iriksen perhe ei kuitenkaan hyväksynyt suhdetta. Hän kertoi siitä toisen tv-esiintymisensä aikana, jolloin myös Mohammed oli mukana. Media oli alkanut kutsua Mohammedia ”rattopojaksi”, eikä mies säästellyt sanoja avautuessaan siitä.

– Olen vihainen, että media kutsuu minua rattopojaksi. Olen mies, en ole rattopoika! Tämä ei ole mitään peliä, joten älkää käyttäkö sitä sanaa enää uudestaan, avautui Mohammed.

Iris selitti, että hänen miehensä ei pidä termistä, koska se saa heidän suhteensa tuntumaan ”peliltä”.

– Meidän pitää saada Mohammed Iso-Britanniaan, joten mikäli Boris Johnson on kuulolla, niin tee parhaasi ja anna ruoskan viuhua asian edistämiseksi. Hänestä olisi hyötyä maalle, sillä hän on koulutukseltaan insinööri ja hyväksi taloudelle. Minä pitäisin huolen siitä, että hän tekee töitä, kommentoi Iris.

Lähde: Humormeetscomics
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT