KotiUutisetJustimuksen Duo-komediasarjan uusi kausi alkaa joulukuussa Ylellä!

Justimuksen Duo-komediasarjan uusi kausi alkaa joulukuussa Ylellä!


Samu ja Joona ovat taas täällä! Supersuosittu komediakokoonpano Justimus palaa suositulla Justimus esittää: Duo -komediasarjallaan. Komediatrio on viime vuosina noussut Suomen suosituimpien koomikkokokoonpanojen joukkoon ja pitää suuria kansansuosikkeja Spedeä, Veskua, Simo Salmista ja Kummeleita esikuvinaan. Sarjan on tuottanut Ylelle Solar Republic. 

Justimus esittää: Duo -sarjan ensimmäinen tuotantokausi syksyllä 2019 ylitti Yle Areenassa 2,1 miljoonan katselun rajan alle viikossa ja sementoi samalla Justimuksen aseman teini-idoleista nopeasti nousseiksi koko kansan suosikeiksi. Sarja oli vuoden katsotuin ohjelmasisältö Yle Areenassa 15-29-vuotiaiden ikäryhmässä ja 4. katsotuin kotimainen ohjelma 30-45-vuotiaiden keskuudessa. Justimus on valtavan suosittu YouTube-esiintyjä ja he ovat esiintyneet myös molemmilla Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan tuotantokausilla. 

Nyt katsojamagneetiksi noussut komediasarja saa toivottua jatkoa, josta kolmikko iloitsee. ”Oli ilo hypätä jälleen Mustikkajärvelle Samun ja Joonan maailmaan ja päästä mässäilemään tapahtumarikkaudella itsensä ähkyyn. Halusimme käsitellä aikuistumisen teemoja hahmoille ominaiseen tyyliin, unohtamatta kuitenkaan räävitöntä komediakulmaa. Poikkeuksellisesti tänä vuonna emme ole julkaisseet mitään komediaa minnekään muualle, joten tässä ei läppää säästellä vaan lauotaan koko vuoden edestä”, Justimus-kolmikko Juho Nummela, Joose Kääriäinen ja Sami Harmaala toteaa.

Sarjasta

Duon toisella tuotantokaudella eletään lukion viimeistä lukuvuotta ja Samulla ja Joonalla on unelma päästä jatko-opiskelemaan Helsinkiin. Joona pääseekin unelmiensa koulun pääsykokeista heittämällä läpi, kun taas Samu ei näytä pääsevän läpi koko lukiota. Alkaa epätoivoinen yritys saada molemmat Helsinkiin unelmiensa kouluihin.

Sarjassa kipuillaan niin aikuistumisen, ystävyyden ja omien haaveiden tavoittelun, kuin myös lukion kieron ja kusipäisen rehtorin (Kari Hietalahti) kanssa. Samun velipuoli Markus, yli-innokas vartija kohtuuttoman kovalle volttimäärälle säädetyllä etälamauttimella, ei ole myöskään helpottamassa poikien elämää.

Justimus esittää: Duo -sarjan kahdeksassa uudessa jaksossa päärooleissa loistaa Justimus-kolmikko eli Juho Nummela, Joose Kääriäinen ja Sami Harmaala. Rehtorin roolissa nähdään Kari Hietalahti,  Sivuosia näyttelevät mm. Rosa Honkonen, Lenita Susi, Heli Sutela ja Timo Tuominen.

Justimus esittää: Duo Yle Areenassa 11.12. ja Yle TV2:ssa 25.12. klo 22.40 alkaen.

Solar Films Instagram / Justimus Facebook / Justimus Instagram / Justimus YouTube





SUOSITUIMMAT